Nyheter

Vi bjuder in till årets största och roligaste träningsdag, en hel dag fulladad med inspiration och gemenskap i samarbete med TEAM SPARTAN

Läs mer om team Spartan längst ner.
Program lördag den 25 mars:
Kl.09.00-10.00 BEST OF BODYPUMP styrka med Niklas- Niklas tar fram sina favoriter och bränner av ett svettigt pass... Läs mer »
Vi kör favorit i repris och bjuder in till öppet hus på Neptunigatan 1, måndag till fredag 20-24 mars
Fri träning i gymmet under våra bemannade tider.
Fri gruppträning enligt schema och lediga platser. 30 minuter före passet släpper vi några drop-in biljetter till våra gruppträningspass, kolla in bokningssidan för... Läs mer »
Vi startar en ny seniorträningsgrupp måndagen den 13 mars kl.13.00

Här får du pröva på olika träningskoncept med anpassad, rolig och bra träning. Träningspassen består av styrketräning med inriktning på funktionellträning, cirkelträning i våra switchingmaskiner, du får även testa på lätt cykling. Alla tränar efter... Läs mer »
Söndagen den 5 mars cyklar vi från Sälen fram till Mora i årets vasaloppscykling.
Vi startar kl.09.00 då starten går i Sälen och cyklar fram till första skidåkare går i mål i Mora.
Ledare är Pia Aaltonen.
Vi bjuder på blåbärssoppa, bananer, bullskiva och dryck.
Vi har storbilds TV där du kan se hela vasaloppet medan... Läs mer »
Vi har gjort en liten ändring inom gruppträningen. Passen kommer aldrig ställas in mera p.g.a att det är för få bokade! Detta gör vi för att ni kunder inte skall behöva känna er osäkra på om passet ni har tänkt gå på råkar vara lite sämre bokat och att det då finns risk för att det blir inställt p.g.a för få bokade... Läs mer »
Nu kan även du som är fyllda 16 år få nyckelgymsbehörighet
Vi vill att alla ungdomar skall få röra på sig mer och träna även på obemannade tider, vi tog därav beslutet att ge nyckelgymsbehörighet till ungdomar som fyllt 16 år.
För att erhålla nyckelgymsbehörighet måste du vara 16 år fyllda och ha ett FLEX-studerande... Läs mer »
Nu har du möjlighet till kostnadsfri gymintroduktion med vår PT Tiina
Vår personliga tränare Tinna kör varje måndag kl.17.30 en styrketräningsintroduktion, varannan vecka på Torgatan och Neptunigatan.
Tiina går igenom praktiska råd och tips, våra konditionsmaskiner och gymmaskiner mm.
Du bokar in dig via vår hemsida... Läs mer »
Vi har bytt ut våra konditionscyklar på Neptunigatan och investerar nu i de senaste och nyaste modellerna från PRECOR.

I o m detta har vi sedan all konditionsutrustning i ett och samma märke. De nya cyklarna levereras givetvis med INTERNET och TV samt PREVA funktionen.
 
Nu kan du komma igång med Personlig Tränare och använda dig av räntefri avbetalning för våra PT-paket 6 ggr eller 12 ggr, varje gång utgör 1 h med PT.
Att anlita Personlig Tränare är klart det enklaste för att komma igång på bästa sätt med din träning, även att investera i lite fler PT timmar för att få en... Läs mer »
Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.