Nyheter

På midsommarafton (fredag 23/6) är Avancia på Neptunigatan bemannat från kl.07.00-13.00. Kl.10.15 drar Pia A ett spinningpass. Passa på att börja midsommarafton med ett träningspass! 
På midsommardagen (lördag 24/6) har vi ingen bemanning, utan då är det endast nyckelgym.
Avancia Torggatan är öppet som vanligt med... Läs mer »
Skulle du vilja utforska en annan dimension av Yoga, lära dig att stå på huvudet eller kanske ta en liten flygtur? Akrobaten i dig är inte så långt bort som du tror.
Lördagen den 26/8 kl.10.15-15.00 inklusive lunchpaus (egen lunch medtages) ordnas en workshop på Avancia i AcroYoga med instruktörerna Anna-Maria "Ammi"... Läs mer »
För dig som är på besök på Åland under någon vecka i sommar erbjuder vi såklart turistpriser:
1 vecka: 25€
2 veckor: 40€
3 veckor: 50€
Du kan självklart besöka oss som drop in och då kostar det 13€ per gång (ord. pris 16€). I Priset ingår gym och gruppträning under bemannade tider på vårt gym på Neptunigatan 1.... Läs mer »
Har du ont om tid men ändå vill ha möjligheten att träna med en PT så är PT30 perfekt för dig. 30 minuter är lätt att hitta plats för i din kalender (före/efter arbetet eller till och med under lunchen). Din tränare lägger upp ett effektivt pass så att du ska få ut så mycket som möjligt av tiden. Förmodligen den... Läs mer »
Måndagen den 5 juni till fredag den 9 juni bjuder vi in till Öppet Hus!
Kom in till oss och provträna i gymmet eller testa något av våra gruppträningspass på Neptunigatan 1, se schemat och lediga platser på bokningssidan.
Passa på att köpa ditt sommarkort, du får 5 st solariebesök och en Avancia vattenflaska på köpet... Läs mer »
Nu har vi börjat med Les Mills Bodyvive på Avancia. 
Les Mills BODYVIVE 3.1® är ett komplett program för hela kroppen där du får en optimal mix av de tre delarna kondition, styrka och bål under ett och samma pass. Passet ger dig sprudlande energi, kondition, smidighet och styrka. Bodyvive passar alla och är uppbyggd... Läs mer »
Träna minst 30 gånger under perioden 1 juni till sista augusti
Alla som har ett träningskort hos oss kan vara med, du behöver inte anmäla dig utan vi följer statistiken och ser om du är med i utlottningen som sker i början av september.
1 pris är en Monark momocykel från Sportcenter, värde 600 €
2 pris är ett PT... Läs mer »
I sommar fyller Avancia 25 år och det skall vi såklart fira.
Vi kommer att ändra om en hel del i stora gymmet på Neptunigatan 1 under sommaren. Vi börjar med att flytta hela vår kondition till området och avdelningen där switchingmaskinerna står idag, vi river ett rum för att förstora upp golvytan i gymmet. Vi flyttar... Läs mer »
Köp vårt sommarkort 2 eller 3 månader med pris från 99 €!

Våra sommakort gäller perioden 1 juni till 31 augusti, men du kan lösa ut dem redan nu under majmånad med extra veckor á 15 € per vecka.
Pris:
3 månader 140 €, studerande & pensionär 119 €.
2 månader 120 €, studerande & pensionär 99 €
Du kan köpa till... Läs mer »
Nu kan du komma igång med Personlig Tränare och använda dig av räntefri avbetalning för våra PT-paket 6 ggr eller 12 ggr, varje gång utgör 1 h med PT.
Att anlita Personlig Tränare är klart det enklaste för att komma igång på bästa sätt med din träning, även att investera i lite fler PT timmar för att få en... Läs mer »
Vi har gjort en liten ändring inom gruppträningen. Passen kommer aldrig ställas in mera p.g.a att det är för få bokade! Detta gör vi för att ni kunder inte skall behöva känna er osäkra på om passet ni har tänkt gå på råkar vara lite sämre bokat och att det då finns risk för att det blir inställt p.g.a för få bokade... Läs mer »
Nu kan även du som är fyllda 16 år få nyckelgymsbehörighet
Vi vill att alla ungdomar skall få röra på sig mer och träna även på obemannade tider, vi tog därav beslutet att ge nyckelgymsbehörighet till ungdomar som fyllt 16 år.
För att erhålla nyckelgymsbehörighet måste du vara 16 år fyllda och ha ett FLEX-studerande... Läs mer »
Vi har bytt ut våra konditionscyklar på Neptunigatan och investerar nu i de senaste och nyaste modellerna från PRECOR.

I o m detta har vi sedan all konditionsutrustning i ett och samma märke. De nya cyklarna levereras givetvis med INTERNET och TV samt PREVA funktionen.