Nytt hos oss, nyckelgymsbehörighet från 16 år

Nytt hos oss, nyckelgymsbehörighet från 16 år

Nu kan även du som är fyllda 16 år få nyckelgymsbehörighet

Vi vill att alla ungdomar skall få röra på sig mer och träna även på obemannade tider, vi tog därav beslutet att ge nyckelgymsbehörighet till ungdomar som fyllt 16 år.

För att erhålla nyckelgymsbehörighet måste du vara 16 år fyllda och ha ett FLEX-studerande kort, 6 månaders kort eller ett PLUSmedlemskap samt ha förälders eller målsmans tillåtelse och underskrift på avtalet. Du har sedan tillgång till alla våra anläggningar, Avancia Neptunigatan och Avancia Torggatan på nyckelgymstider, var extra noga med att kolla tiderna då vi har olika nyckelgymstider på anläggningarna.
Det är mycket viktigt att följa våra föreskrifter gällande nyckelgym, vid misskötsel fråntas nyckelgymsbehörigheten. Alla anläggningar är övervakade.

Då du skall lösa ut nyckelgymsbehörigheten eller köpa ett träningskort gällande för nyckelgym måste din förälder eller målsman vara med vid köpet och vid avtalets signerande, vi tar bild/foto av både medlem och förälder/målsman, först därefter kan du använda din nya tjänst.

Välkommen in till Avancia Neptunigatan 1 där vi har all försäljning samt hanterar och sköter våra administrativa formaliteter.