Nyheter

Nu har du en NY chans att få ta del av vårt 25 års superfina jubileumserbjudande, pris från 32,25 €/månad
Vi vet att det var många som missade chansen senast så här kommer erbjudandet i repris hela vecka 43 då vi har vår kompisvecka måndag – söndag den 23-29 oktober!
Se erbjudande och priser längre ner i fältet!
Är du... Läs mer »
Är du bra på att inspirera andra? Vill du växa som person i en positiv arbetsmiljö där människor brinner för träning och hälsa? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi söker dig med mycket energi som verkligen älskar möten med andra människor.
Du skall ha viljan och förmågan att inspirera människor att träna. Det gäller för... Läs mer »
Vi startar en ny senioträningsgrupp. Under seniorkursen komer du att introduceras till styrke- och konditionsträning i det stora gymmet på Neptunigatan samt nyckelgymmet på Torggatan. Du lär dig att träna på ett säkert och korrekt sätt, samtidigt som träningen anpassas efter egen förmåga. Vi går igenom allt från... Läs mer »
Är du nybörjare eller har tidigare tränat men vill göra en nystart? Då är det här gruppen för dig!
Under kursens gång kommer du att introduceras till styrke- och konditionsträning på ett korrekt sätt. Du kommer att få lära känna båda våra gym, Avancia Neptunigatan och vårt nyckelgym på Torggatan 14. Vi går igenom... Läs mer »
Måndagen den 11/9 till fredagen den 15/9 har vi jubileumsvecka och firar 25 år med er medlemmar
Detta händer hela veckan:
Ännu denna vecka kan du teckna vår SUPERerbjudande på träningskort. Det gäller dig som redan är aktiv och dig som är ny. Läs mer om vårt fina erbjudande här!
Delta i vårt lotteri! 1a pris: PT... Läs mer »
Vi är glada att meddela att Kristin Andersson besöker Avancia fredagen den 15/9! Kristin är stjärninstruktör på Les Mills och instruerar runt om i världen.
Fredag den 15/9 besöker hon Avancia och drar följande för våra medlemmar:
 Kl.16.30: Bodypump, NY RELEASE nr 103! 
 Kl.18.45: Les Mills Tone 45, Det nya formatet... Läs mer »
Nu är det klart vem som vann sommarutmaningen 2017 
Det var rekordmånga tränande som hade tränat 30 ggr eller mera under perioden 1 juni till 31 augusti, runt 200 stycken! Mycket bra jobbat alla!
Den lyckliga vinnaren av vår huvudvinst: En cykel av märket Monark värde 600€ blev Suzanne Öhberg! Stort grattis!
Övriga... Läs mer »
Nu kan du anmäla dig till vår populära löpskola för dig som har sprungit tidigare. 
Start: 13 september
Tidpunkt: Onsdagar kl.18.00-19.15 både höst 2017 och våren 2018
Ledare: Markus Karlsson & Ari Wolff
Pris: 89€ för plusmedlemmar, 109€ för aktiva medlemmar, 129€ för övriga.
Boka: i receptionen eller ring 15215.... Läs mer »
Har du ont om tid men ändå vill ha möjligheten att träna med en PT så är PT30 perfekt för dig. 30 minuter är lätt att hitta plats för i din kalender (före/efter arbetet eller till och med under lunchen). Din tränare lägger upp ett effektivt pass så att du ska få ut så mycket som möjligt av tiden. Förmodligen den... Läs mer »
Nu har vi börjat med Les Mills Bodyvive på Avancia. 
Les Mills BODYVIVE 3.1® är ett komplett program för hela kroppen där du får en optimal mix av de tre delarna kondition, styrka och bål under ett och samma pass. Passet ger dig sprudlande energi, kondition, smidighet och styrka. Bodyvive passar alla och är uppbyggd... Läs mer »
I sommar fyller Avancia 25 år och det skall vi såklart fira.
Vi kommer att ändra om en hel del i stora gymmet på Neptunigatan 1 under sommaren. Vi börjar med att flytta hela vår kondition till området och avdelningen där switchingmaskinerna står idag, vi river ett rum för att förstora upp golvytan i gymmet. Vi flyttar... Läs mer »
Nu kan du komma igång med Personlig Tränare och använda dig av räntefri avbetalning för våra PT-paket 6 ggr eller 12 ggr, varje gång utgör 1 h med PT.
Att anlita Personlig Tränare är klart det enklaste för att komma igång på bästa sätt med din träning, även att investera i lite fler PT timmar för att få en... Läs mer »