Nyheter

GRATTIS Åland, Avancia, Ålands största träningsanläggning med det bredaste utbudet firar 25 års jubileum med att ge tidernas bästa erbjudande på träningskort. Vi ger HELA 25% RABATT med prisexempel från 32,25€/månad!
Vi ger 25 % rabatt till dig som redan har ett aktivt PLUSmedlemsskap när du tecknar ett 24 månaders... Läs mer »
Måndagen den 11/9 till fredagen den 15/9 har vi jubileumsvecka och firar 25 år med er medlemmar
Detta händer hela veckan:
Ännu denna vecka kan du teckna vår SUPERerbjudande på träningskort. Det gäller dig som redan är aktiv och dig som är ny. Läs mer om vårt fina erbjudande här!
Delta i vårt lotteri! 1a pris: PT... Läs mer »
Vi är glada att meddela att Kristin Andersson besöker Avancia fredagen den 15/9! Kristin är stjärninstruktör på Les Mills och instruerar runt om i världen.
Fredag den 15/9 besöker hon Avancia och drar följande för våra medlemmar:
 Kl.16.30: Bodypump, NY RELEASE nr 103! 
 Kl.18.45: Les Mills Tone 45, Det nya formatet... Läs mer »
Nu är det klart vem som vann sommarutmaningen 2017 
Det var rekordmånga tränande som hade tränat 30 ggr eller mera under perioden 1 juni till 31 augusti, runt 200 stycken! Mycket bra jobbat alla!
Den lyckliga vinnaren av vår huvudvinst: En cykel av märket Monark värde 600€ blev Suzanne Öhberg! Stort grattis!
Övriga... Läs mer »
Nu kan du anmäla dig till vår populära löpskola för dig som har sprungit tidigare. 
Start: 13 september
Tidpunkt: Onsdagar kl.18.00-19.15 både höst 2017 och våren 2018
Ledare: Markus Karlsson & Ari Wolff
Pris: 89€ för plusmedlemmar, 109€ för aktiva medlemmar, 129€ för övriga.
Boka: i receptionen eller ring 15215.... Läs mer »
Har du ont om tid men ändå vill ha möjligheten att träna med en PT så är PT30 perfekt för dig. 30 minuter är lätt att hitta plats för i din kalender (före/efter arbetet eller till och med under lunchen). Din tränare lägger upp ett effektivt pass så att du ska få ut så mycket som möjligt av tiden. Förmodligen den... Läs mer »
Nu har vi börjat med Les Mills Bodyvive på Avancia. 
Les Mills BODYVIVE 3.1® är ett komplett program för hela kroppen där du får en optimal mix av de tre delarna kondition, styrka och bål under ett och samma pass. Passet ger dig sprudlande energi, kondition, smidighet och styrka. Bodyvive passar alla och är uppbyggd... Läs mer »
I sommar fyller Avancia 25 år och det skall vi såklart fira.
Vi kommer att ändra om en hel del i stora gymmet på Neptunigatan 1 under sommaren. Vi börjar med att flytta hela vår kondition till området och avdelningen där switchingmaskinerna står idag, vi river ett rum för att förstora upp golvytan i gymmet. Vi flyttar... Läs mer »
Nu kan du komma igång med Personlig Tränare och använda dig av räntefri avbetalning för våra PT-paket 6 ggr eller 12 ggr, varje gång utgör 1 h med PT.
Att anlita Personlig Tränare är klart det enklaste för att komma igång på bästa sätt med din träning, även att investera i lite fler PT timmar för att få en... Läs mer »
Nu kan även du som är fyllda 16 år få nyckelgymsbehörighet
Vi vill att alla ungdomar skall få röra på sig mer och träna även på obemannade tider, vi tog därav beslutet att ge nyckelgymsbehörighet till ungdomar som fyllt 16 år.
För att erhålla nyckelgymsbehörighet måste du vara 16 år fyllda och ha ett FLEX-studerande... Läs mer »
Vi har bytt ut våra konditionscyklar på Neptunigatan och investerar nu i de senaste och nyaste modellerna från PRECOR.

I o m detta har vi sedan all konditionsutrustning i ett och samma märke. De nya cyklarna levereras givetvis med INTERNET och TV samt PREVA funktionen.