Nyheter

FUN

Få din konditionsträning gjord när du vill, var du vill! FUN är ett snabbt och effektivt 20 minuters konditionsprogram där din känsla och upplevelse styr utförandet av passet. Lyssna och/ eller titta på FUN via din mobil. Du kan välja att träna med eller utan peppande instruktioner (endast musik och angivelse vid... Läs mer »

Les Mills Dance

I April lanseras LES MILLS DANCE i den virtuella träningen! 
LES MILLS DANCE™ är ett högintensivt träningspass som kommer att återuppfinna ditt sätt att röra dig och svettas! 45 minuter, 10 fristående låtar, inspirerade av globala dansgenrer och designade av dansare.
Varje klass har innovativa dansrörelser som... Läs mer »

Registeringstider EGYM

Framtidens träning är EGYM. Du kan läsa mer om konceptet här
Dessa tider kan du komma och registrera dig (uppdateras löpande). En registrering tar ca 30 min:
Måndag 25 mars kl.17.00-18.00 med EmelieTisdag 26 mars kl.15.00-16.00 med VictorOnsdag 27 mars kl.09.00-11.00 med Filip och kl.17.00-19.00 med DennyTorsdag 28... Läs mer »

Begagnad konditionsutrustning till salu

Vi REAR ut vår sista PRECOR AMT
 
AMT (Adaptive Motion Trainer) är en patenterad konditionsmaskin som är utsedd till en av världens bästa konditionsmaskin, den finns på fitnessklubbar runt om i hela världen. redskapet är 3 in 1, du kan löpa, skida och gå i trappa med en och samma maskin
PRECOR är klassat som en av den... Läs mer »

Motivationsprogram Online

Vi på Avancia vill erbjuda en aktiv vardag till så många som möjligt. Är det svårt att få till en hållbar träningsrutin? Nu erbjuder vi alla våra plusmedlemmar ett 21 dagars motivationsprogram utan extra kostnad! Du behöver först skapa en inloggning HÄR. Sedan maila malinsoderberg@avancia.ax eller kontakta receptionen... Läs mer »

Köp ditt träningskort i vår webshop

Du kan enkelt och smidigt köpa ditt medlemskap i vår webshop. Ta dig dit genom att trycka HÄR. Annars välkommen in till receptionen på Neptunigatan 1!

Onlineträning

Träna var du vill, när du vill!
För dig som är plusmedlem på Avancia hälsar vi nu välkommen till hemmaträning online i samarbete med FortGjort Home. Detta ingår i ditt medlemskap som plusmedlem, 6 månader eller Terminskort för studerande!
Gör så här:
1. Klicka på länken HÄR, följ anvisningarna och registrera ditt... Läs mer »