PERSONLIG TRÄNING

Genom att träna med någon av våra Personliga Tränare (Åsa, Anna, Johannes, Tiina & Maria) så kommer du få ut maximalt av din träning oavsett vad du har för mål och träningserfarenhet! 

Din PT gör ett individuellt anpassat träningsprogram. Framför allt är din personliga tränare med dig under hela träningspasset. Dels för att se till att du gör dina rörelser rätt men också för att peppa dig att prestera under hela träningspasset.

Första träffen är en konsultation på 30 minuter. Där går du och din PT igenom dina förväntingar och mål samt eventuella skador, all info så din PT skall kunna göra ett perfekt anpassat träningsprogram just för dig! Pris för konsultation 30 minuter: PLUSmedlem 30 €, medlem 35 €, icke medlem 46 €.

Efter konsultationen är det dags att börja träna med din PT i gymmet och då erbjuder vi följande alternativ: 

 • PT 60:  Den mest köpta produkten av våra medlemmar. Träna med en av våra personliga tränare under 60 minuter.
  Pris PT 60: PLUSmedlem 63 €, medlem 68 €, icke medlem 77 €.
   
 • PT 30: För dig med pressat tidsschema och som kanske vill ha hög intensitet i träningen. Perfekt om du vill ha hjälp med att fokusera på specifika muskelgrupper eller begränsat antal olika övningar.
  Pris PT 30: PLUSmedlem 43 €, medlem 48 €, icke medlem 57 €
   

Vi har också 3 alternativ på PT-paket för dig som är PLUSmedlem, bestäm dig redan idag för ett större PT paket så har du det bästa tänkbara utgångsläget att få den ultimata starten på ditt nya liv.

 • PT-paket 3 timmar pris 177 € (á 59 €/h)
 • PT-paket 6 timmar pris 348 € (á 58 €/h)
 • PT-paket 12 timmar pris 684 € (á 57 €/h)
 • PT startpaket 3 timmar med 30 minuters konultation, ny kund pris 199 €

Bokning till en PT gör du smidigt via receptionen eller ring 15215!

VARFÖR PT-träning?