Bästa tränande!

I och med det allvarligare smittoläget har vi tagit beslutet att minska antalet tränande på Avancia genom att inte tillåta andra träna på Avancia än våra aktiva medlemmar, det betyder att du som inte är medlem hos oss och har ett aktivt träningskort laddat med träning ej kan träna hos oss just nu, likaså om du kommer som drop in kund  eller turist så gäller samma regel. 

Vi gör allt för våra aktiva medlemmar att dom skall känna sig trygga i sin träning, vi minskar även ner gruppträningsklasserna till max 10 st samt stänger av vissa konditionsmaskiner där dom står tätt intill varandra. Detta gäller tillsvidare och så länge smittoläget är allvarligare! Vi hoppas detta kan ändras inom kort och att vi kan välkomna övriga till oss, vi gör helt enkelt detta för att minska smittspridningen!

Vi kräver också att ni som tränar håller full koll på alla restriktioner och håller avstånd, tvättar händer, desinficerar och torkar av redskapen ni använt osv... Framför allt: stanna hemma vid minsta förkylningssymptom!

Vi kommer att hålla extra koll genom övervakningskamerorna att alla verkligen sköter sig!

Tyvärr avbryter vi sportlovserbjudandet då det går hand i hand med meddelandet ovan att endast aktiva medlemmar får träna hos oss just nu!

Mer info över hur vi hanterar situationen hittar du här