Nyheter

Lördagen den 17/11 har vi Öppet Hus på Neptunigatan 1 mellan kl.10.00-14.30. Då kan du och dina vänner testa på Ålands största utbud av träning helt gratis. Detta kan du ta del av under dagen:
Testa på vårt stora och välutrustade gym och våra instruktörsledda gruppträningspass (se schemat längre ner) där en deltagare... Läs mer »
Fredagen den 16/11 har vi medlemsdag för alla medlemmar:
På morgonen bjuder vi alla tränande på frukost från kl.07.15-09.00. Vi har även ett extrainsatt CXworx pass med Anna Asplund kl.07.15, direkt efter morgonspinningen.
Vi har 20% rabatt på kosttillskott
Köp vår goda mat Foodbox för endast 6€/st (ord. oris 7,90€)... Läs mer »
Nu erbjuder vi gymintroduktion två gånger i veckan. Tisdagar och torsdagar kl.18.00 erbjuds visning och introduktion i våra gym på Neptunigatan och Torggatan med våra PT:n Tina och Josefin. För PLUSmedlemmar är det helt gratis, övriga 35€. Boka in dig i bokningssystemet eller ring 018-15215.
Under introduktionen går... Läs mer »
Som första träningsaktör på Åland erbjuder vi virtuell gruppträning. Les Mills Virtual erbjuder populära program från Les Mills där du tränar framför en stor bildskärm med neddämpad belysning och bra ljud instruerade av dem som koreograferar själva klasserna. Detta är ett mycket bra komplement till vanlig gruppträning... Läs mer »
Nu har vi glädjen att få presentera vår nyhet Foodbox
Avancia har blivit återförsäljare av den fantastiska produkten som endast kommer finnas hos oss på Åland! Foodbox är ett nytt koncept med flera färdiglagade rätter! 
Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är... Läs mer »