Nyheter

Träna hos oss resten av sommaren. Vi har två välutrustade gym och ett brett gruppträningsschema. 
Träna fram till sista augusti för endast 89€. Är du studerande/pensionär/arbetslös/föräldra- eller vårdledig är det 79€.
Du kan köpa till nyckelgymsbehörighet för endast 5 € som gäller för både Neptunigatan och Torggatan... Läs mer »
Vi välkomnar Maria Holm som är vår nya tränare och kostcoach (PT). Här berättar hon om sig själv: 
"Jag är utbildad styrketränare och kostcoach samt har en lärarexamen som klasslärare. Jag arbetar med kost och träning varje dag. Hela mitt liv har jag tränat mycket själv, allt mellan dans, friidrott -sprint 100m,... Läs mer »
För dig som är på besök på Åland under någon vecka i sommar erbjuder vi såklart turistpriser:
1 träning: 13€
Träna hur mycket du vill i 1 vecka: 25€
Träna hur mycket du vill i 2 veckor: 40€
Träna hur mycket du vill i 3 veckor: 50€
I Priset ingår gym och gruppträning under bemannade tider på vårt gym på Neptunigatan 1... Läs mer »
Vi har glädjen att få presentera en stor gruppträningsnyhet till hösten: gruppträningskonceptet FortGjort. FortGjort Träning är enkel, effektiv och framförallt rolig. Träningspassen är endast 25 minuter och det ger fler människor tid till motion. Vi kommer därmed kunna bredda vårt gruppträningsschema ännu mer.  I... Läs mer »
För sjunde sommaren i rad kommer vi ha en sommarutmaning för alla våra tränande. Träna minst 30 gånger under perioden 1.6-31.8.2018 och du är med i utlottningen av en cykel från Team Sportia. En svart Monark Ella värde 539€!
Du är även med i utlottning av diverse andra vinster.
Träna hos oss i sommar! Du kommer att må... Läs mer »
Har du testat Foodbox?
Avancia är återförsäljare av den fantastiska produkten som endast finns hos oss på Åland! Foodbox är ett nytt koncept med flera färdiglagade rätter! 
Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig. Det är som... Läs mer »