Nyheter

Seniorträningsgrupp - vi startar 2 st grupper i höst

Välkommen på våra populära seniorträningsgrupper med start 1 oktober och 14 oktober. Vi startar även upp ett seniorträningspass i veckan på onsdagar kl.10.00. 
Under seniorkursen kommer du att introduceras i styrke‐ och konditionsträning vid det stora gymmet på Neptunigatan 1 både i gymmet och i gruppträningssal samt... Läs mer »

Avancias löpskola

Välkommen till Avancias populära löpskola som startar 19 september
Löpskolan är till för dig som vill utveckla din löpning. Vi tränar i grupp utomhus oavsett väder. Träningen består att varierande kvalitetspass såsom olika intervaller. Välkommen att boka!
Startdatum: 19 septemberTid: Torsdagar kl. 18-19 under hösten... Läs mer »

Höstens gruppträningsschema är här - 163 st pass i veckan

Vi har glädjen att få presentera höstens gruppträningsschema med start måndag 2 september. 
Det är det största och variationsrika schemat någonsin och med både instruktörsledda- och virtuellapass kan vi erbjuda 163 st pass i veckan! Kolla in schemat här
Höstens nyhet är självklart gruppträningskonceptet FortGjort. ... Läs mer »

5 års kampanj på träningskort och PT-paket

Vi firar 5 år på Avancia Torggatan och har bra kampanj på träningskort.
Vi har KAMPANJ på träningskort t.o.m den sista september, vi ger 10 eller 15 % rabatt beroende på om du tecknar 12 och 24 månaders plusmedlemskap, prisexempel från 36,55 € per månad! Vi har även ett specialpris på vårt terminskort för studerande,... Läs mer »

Foodbox - enkel och hälsosam mat

Har du testat Foodbox?
Avancia är återförsäljare av den fantastiska produkten som endast finns hos oss på Åland! Foodbox är ett nytt koncept med flera färdiglagade rätter! 
Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig. Det är som... Läs mer »