Här har några från Avancia personalen och jag själv just avtackat Victor Börman för en lång och trogen tjänst, i hela 12 år har vi varje dag jobbat tillsammans.

Det är både med glädje och vemod jag som ägare tackar av honom, han har varit en fantastisk fin och duktig arbetskompis, oj vad kul vi haft, det kommer jag att sakna, dock vet jag att vi kommer att ha bra kontakt i framtiden. Jag gläds förstås för Victors skull att han vågade ta sitt mod och ett beslut att börja sin resa mot det han brunnit otroligt mycket för, matlagning och löpning som har varit hans stora grej senaste åren, jag har iband sagt till honom då han dagligen kom till jobbet med sina härligt ihopkomponerade matlådor, att du borde bli kock, doften av allt han lagade fick snålvattnet och rinna.

Jag och Avancias personal önskar Victor stort lycka till med sitt nya företag, det blir kul att följa honom och jag rekommenderar verkligen alla att testa hans kockkunskaper då han i vinter öppnar sitt matställe/café tillsammans med frun Emelie.

I och med detta när Victor nu lämnar sin post tar Filip Meklin över högsta ansvaret på Avancia där han blir platschef och receptionsansvarig. Filip har visat ett otroligt driv och engagemang gällande Avancias utveckling, han har massor av idéer och nytänk, det blir verkligen kul att stödja honom framöver, önskar även Filip stort lycka till!

Då vi blev en man kort kommer nu även Malin Davidsson in i företaget, hon kommer att jobba som receptionist och vara en av våra gruppträningsansvarige (GTA), hon brinner för dans och träning, Malin vågar ta utmaningar och har många nya idéer, hon kommer att hjälpa till att utveckla gruppträningen till nya nivåer, stort lycka till Malin!

Som sagt det har hänt och händer fortsättningsvis massor inom gruppträningen, så mycket att vi även anställer en person till som gruppträningsansvarig, det är vår duktiga gruppträningsinstruktör Malin Söderberg, hon börjar sin nya tjänst på Avancia i januari där hon kommer att jobba tillsammans med Malin Davidsson som GTA samt bli ansiktet utåt mot företag, även jobba med nytt inom kundvård, den tjänsten är ny, Malin S kommer senare att presentera vad hon har för tankar och inriktning, lycka till du också!

Det känns otroligt spännande att få driva företaget vidare, och viktigast av allt vi får inte glömma alla andra fantastiska medarbetare och personal som är Avancia, utan dom vore vi inget, stort tack att ni finns och likaså stort tack till er medlemmar utan er skulle vi aldrig kunna utveckla Avancia till vad det är idag, nu kör vi! 

Hälsningar Peter Meklin