Rutiner kring covid-19

Avancia har alltid sett till och gör allt för att erbjuda sina medlemmar en säker träning. Det har alltid varit av yttersta vikt att hålla en god städning och hygien hos oss. Vi erbjuder två stycken gym där du har möjlighet att träna dygnet runt. Tänk även på att vi erbjuder virtuell gruppträning från tidig morgon till sen kväll 7 dagar i veckan. Du kan även ringa till oss innan ditt besök och fråga hur många tränande vi har just då. Våra anläggningar är utrustade med den bästa ventilationen och det går mycket bra att hålla avstånd.

Vi vill att du som medlem fortsätter att följa detta när du besöker oss:

  • Besök oss endast om du känner dig frisk.
  • Håll avstånd.
  • När du kliver in i våra lokaler, sprita av händerna vid entrén. Tvätta händerna noggrant med tvål och använd handsprit från något av alla våra handspritsstationer under besöket.
  • Spraya av utrustningen du använt med sprayflaskor som finns överallt i gymmen/salarna och torka av. Om du ser någon glömma detta, tack för att du påminner honom/henne!

Vi fortsätter med/inför dessa åtgärder för att minska smittspridningen:

  • Sprayflaskor och handsprit finns överallt på anläggningarna.
  • Rengöring av kontaktytor intensifieras.
  • Du kan bra hålla avstånd i våra stora och luftiga lokaler. 

Sist men inte minst, använd sunt förnuft.

Tillsammans hjälps vi åt!

Du kan även läsa här en intressant artikel om smittspridning och gym

Vi vill också poängtera att vi är en viktig samhällsfunktion där vi är den största institutionen på Åland som erbjuder träning- och friskvård, vi gör en mycket stor samhällstjänst för den Åländska folkhälsan, dessutom i privat regi. Vi är därav måna om att hålla öppet i största och möjligaste mån. Följer vi alla direktiven och rekommendationerna ovan så kommer allt att gå bra och vi fortsätter förbättra den Åländska folkhälsan, tillsammans hjälps vi åt! 

Har du frågor? Kontakta då info@avancia.ax eller filipmeklin@avancia.ax.