Medicinsk träning

Varför medicinsk träning?

• Skräddarsytt träningsprogram utifrån dina sjukdomar/skador 

• Medicinsk träning är steget från sjukvården vidare ut till det riktiga livet. 

• Vid stressrelaterade sjukdomar är rätt träning en stor del av behandlingen 

• Vid metabola-, åldersrelaterade - stressrelaterade, hjärtkärl sjukdomar och skador i rörelseapparaten är medicinsk träning den rätta hjälpen. 

Vår medicinska tränare Josefin Ingerström är utbildad inom hjärtkärl sjukdomar, metabola sjukdomar, stressrelaterade sjukdomar, åldersrelaterade sjukdomar och skador i rörelseapparaten. Idag blir det allt vanligare att man får fysisk aktivitet på recept och det kommer förhoppningsvis bli allt vanligare med åren. Många sjukdomar idag går att förebygga med rätt träning och även i vissa fall lindra symptom.

Vad är medicinsk träning?

Medicinsk träning är specifikt utformad för dina problem och vi jobbar enligt dina förutsättningar. Vi jobbar med målsättningen att du ska bli symptomfri eller lindra dina besvär beroende på vad du lider av. Som medicinsk tränare finns rätt kunskap för att ta över efter att du är klar hos sjukvården och vi är en hjälpande hand på vägen ut i gymmet och ett sunt liv. 

Att komma igång med medicinsk träning 

För att komma igång med medicinsk träning så startar ni alltid med en konsultation på 30minuter, där ställer vår medicinska tränare frågor kring dina problem och varför just du valt medicinsk träning. Här kommer ni även diskutera dina skador eller problem och hur ni bäst sätter upp rätt träning för just dig. Efter detta så kommer ni att börja träna ute i gymmet. Vid medicinsk träning startar ni alltid med 6 timmar som ni använder er av i gymmet för att komma igång ordentligt och för att du skall få en bra start och jobba rätt med övningarna. Vi lägger stor vikt på att du ska få hjälp och därav så ligger antalet timmar på 6 timmar som minsta i början. Efter detta går det bra att själv välja antal timmar. 

Information om alternativen med Medicinsk träning 

Medicinsk träning är minsta antalet tillfällen 6 gånger, detta på grund av att vi vill kunna ge det bästa möjliga resultat och rätt hjälp med dina problem. MT6 är alltså första valet du kan göra. Efter det har du möjlighet att köpa träffar timvis och behöver inte binda upp dig på längre paket. Vi erbjuder även 60min funktionsanalys, där du har möjlighet att få se om du har några problem med skelettets funktion. Här ingår funktionsanalys av fötter, knän, bäcken, höftleden, ryggen, skulderblad och nacke. 

Priser

Produkt: PLUSmedlem: Övriga medlemmar: Icke medlem:
MT6 480€ 510€ 550€
MT60 80€ 85€ 91€
Funktionsanalys 60€ 65€ 71€

 

 

 

 

MT6 går att få på månatlig avbetalning (e-faktura)

(Obs, för varje påbörjad halvtimme debiteras 30€ och avbokning bör ske minst 24h före bokad tid)

Boka Medicinsk träning

Vår medicinska tränare Josefin Ingerström kan du boka en tid till via receptionen eller ring 15215. Vill du ha kontakt med henne direkt så är du välkommen att maila henne.

josefinpt@avancia.ax