Personlig Träning - PT

Du kan enkelt ansöka om Personlig Träning genom att trycka här.

 

Varför Personlig Träning?

  • Din träning skräddarsys efter just dina behov och mål.
  • Du får hjälp med att sätta relevanta mål och en konkret plan för att nå dem
  • Du får hjälp att nå dina mål snabbare
  • När du har en bokad tid med din personliga tränare kommer träningen att bli av.
  • Din träning blir roligare!
  • Du kommer att minska risken för skador och får hjälp med att utföra övningarna tekniskt rätt.
  • Träning utanför din komfortzon kommer att utveckla din kropp och ditt tankesätt.
  • En PT inspirerar och förhöjer din träningsmotivation.

Att komma igång med en PT

Konsultation 30 minuter:

Din första träff med en personlig tränare är alltid en konsultation. Det är en stund där du och din personlige tränare pratar igenom vad du har för tidigare träningsbakgrund, vad du har för mål med din träning, om du haft några skador, om du själv har några tankar vad du vill få ut av ett personligt träningsprogram. Konsultationen är nödvändig för att din personlige tränare skall få en bild av vem du är och få information så att den på ett bra sätt kan lägga upp ett träningsprogram som passar just dig. Efter det kommer ni gå igenom programmet i gymmet de antal timmar som behövs. Vi brukar räkna med att för att få en bra start och hinna gå igenom programmet i gymmet tar det tre timmar utöver konsultationen. Hur ofta man träffar sin PT därefter är väldigt individuellt och något du och din PT får komma överens om. Vissa träffar sin PT varje vecka för kortare coachträningar, vissa vill ha en tid i månaden, ingenting är rätt och fel utan allting individuellt.

Information om våra PT-alternativ

PT 30 minuter:

30 minuter har alla tid med och lätt att hitta en plats i din kalander för. Under dessa 30 minuter får du hjälp och coachning av din personlige tränare att träna ett effektivt pass. Vill du träna någon muskelgrupp specifikt eller förbättra din teknik i en viss övning. Då är detta passet för dig och som du får ut fler tillfällen för pengarna. De passar för dig som har ont om tid, som gillar att sköta uppvärmning och nedvarvning själv och som kanske vill kombinera ett PT pass med en gruppträning.

PT 60 minuter:

PT 60 minuter innefattar uppvärmning, träning och nedvarvning, de första och sistnämnda kan man givetvis sköta själv om man så tycker. Detta pass passar alla men framför allt för dig som just kommit igång med din träning, då är det bra att ha lite mer tid tillsammans så du känner att du tränar rätt, har tid med frågor samtidigt som din PT får en klarare blid av dig och din kapacitet. Det går att köpa PT paket 3 timmar, 6 timmar eller 12 timmar för att få ner timpriset.

PT i par:

Detta är för er som har ungefär samma utgångspunkt och mål med er träning och vill träna tillsammans. Det blir effektivt och roligt att både ha en vän som vill samma sak samt att det blir billigare att dela på PT-kostnaden så man kan träna oftare med sin PT.

PT i liten grupp:

PT i grupp om 4-6 personer är för dig/er som vill kombinera personlig träning med motivationshöjningen som kommer från gruppträningen. Här får ni en person som coachar er utifrån er förmåga och önskemål för att få ut så mycket som möjligt av träningen. Fördelen här är samhörigheten med andra som vill samma sak men också att priset per timme per person blir billigare. Rekommenderas att minst boka 5 tillfällen.

Grundgenomgång i gymmet:

En grundgenomgång är ett introduktionstillfälle där nya kunder eller kunder som inte tränat så mycket i gymmet förut har möjlighet att få en visning i hur styrkemaskinerna och konditionsmaskinerna fungerar, möjlighet att ställa frågor man funderar över till vår PT som är med på intron. Detta är gratis för PLUSmedlemmarna!

Kroppsmätning:

Vi gör kroppsmätningar/kroppsanalyser med vår Tanita våg och kalipper mätare, där får man fram vikt, fettprocent, muskelmassa och andra värden som kan vara intressanta. 

Medicinsk träning:

Vi erbjuder även medicinsk träning för dig med hjärtkärl sjukdomar, metabola sjukdomar, stressrelaterade sjukdomar, åldersrelaterade sjukdomar och skador i rörelseapparaten. Läs mer om medicinsk träning.

Priser 

Produkter: PLUSmedlem Övriga medlemmar Icke medlem
Konsultation 38€ 43€ 52€
PT 30 minuter 48€ 53€ 59€
PT 60 minuter 68€ 73€ 79€
PT i par 60 minuter 116€ 126€ 136€
PT startpaket (konsultation + 3 timmar, gäller endast nya PT-kunder) 204€ 204€ 204€
PT paket 3 timmar 189€  204€ -
PT paket 6 timmar  372€  402€  -
PT paket 12 timmar  732€  792€  -
Kroppsmätning 19€ 24€ 30€
Grundgenomgång Gratis (bokas via bokningssystemet) 35€ 35€
PT i liten grupp Kontakta oss för prisförslag

(OBS, för varje påbörjad halvtimme debiteras 30€ och avbokning bör ske 24h före bokad tid)

PT paketen 6 och 12 timmar går att få på månatlig avbetalning (e-faktura): 

  • PT paket 6 timmar: PLUSmedlem per månad 62€, övrig medlem per månad 67€
  • PT paket 12 timmar: PLUSmedlem per månad 61€, övrig medlem per månad 66€

 

Boka PT

Våra Personliga Tränare är Åsa Mansén, Tiina Kreku, Tina Åstrand och Maria Holm(bokning görs direkt till hennes e-mail). Samt vår medicinska tränare Josefin Ingerström. Du bokar en tid via receptionen eller ring 15215. Vill du ha kontakt med dem direkt så är du välkommen att maila dem:

asamansen@avancia.ax

tiinakreku@avancia.ax

josefinpt@avancia.ax

tinaastrand@avancia.ax

maria@healthbymia.com