Personlig Träning - PT

Du kan enkelt ansöka om Personlig Träning genom att trycka här.

Köp PT-paket eller Inbodyvägning genom att trycka HÄR

Varför Personlig Träning?

  • Din träning skräddarsys efter just dina behov och mål.
  • Du får hjälp med att sätta relevanta mål och en konkret plan för att nå dem
  • Du får hjälp att nå dina mål snabbare
  • När du har en bokad tid med din personliga tränare kommer träningen att bli av.
  • Din träning blir roligare!
  • Du kommer att minska risken för skador och får hjälp med att utföra övningarna tekniskt rätt.
  • Träning utanför din komfortzon kommer att utveckla din kropp och ditt tankesätt.
  • En PT inspirerar och förhöjer din träningsmotivation.

Att komma igång med en PT

Konsultation 30 minuter:

Din första träff med en personlig tränare är alltid en konsultation. Det är en stund där du och din personlige tränare pratar igenom vad du har för tidigare träningsbakgrund, vad du har för mål med din träning, om du haft några skador, om du själv har några tankar vad du vill få ut av ett personligt träningsprogram. Konsultationen är nödvändig för att din personlige tränare skall få en bild av vem du är och få information så att den på ett bra sätt kan lägga upp ett träningsprogram som passar just dig. 

Information om våra PT-alternativ

PT 30 minuter:

30 minuter har alla tid med och lätt att hitta en plats i din kalander för. Under dessa 30 minuter får du hjälp och coachning av din personlige tränare att träna ett effektivt pass. Vill du träna någon muskelgrupp specifikt eller förbättra din teknik i en viss övning. Då är detta passet för dig och som du får ut fler tillfällen för pengarna. De passar för dig som har ont om tid, som gillar att sköta uppvärmning och nedvarvning själv och som kanske vill kombinera ett PT pass med en gruppträning.

PT 60 minuter:

PT 60 minuter innefattar uppvärmning, träning och nedvarvning, de första och sistnämnda kan man givetvis sköta själv om man så tycker. Detta pass passar alla men framför allt för dig som just kommit igång med din träning, då är det bra att ha lite mer tid tillsammans så du känner att du tränar rätt, har tid med frågor samtidigt som din PT får en klarare blid av dig och din kapacitet. Det går att köpa PT paket 3 timmar, 6 timmar eller 12 timmar för att få ner timpriset.

PT Guld

PT Guld är ett paket där du träffar din Personliga Tränare 4 ggr i månaden + en kroppsmätning. Det mest prisvärda alternativet där du får ut maximalt av din träning och når dina mål snabbast. 

Plussa på 199€ i månaden på ditt befintliga medlemskap och du får 4 st PT-träffar (h) och en kroppsmätning varje månad. Bindningstid 5 månader, därefter fortlöpande med 1 månads uppsägningstid. 

PT Intensivstart

Intensivstart på gym går ut på att du träffar din personliga tränare två gånger i veckan under tre veckors tid. Detta koncept passar utmärkt för dig som vill komma i gång med träningen, är nybörjare på gymmet eller för dig som haft en längre paus från träningen. Konceptet passar inte för den som har behov av rehabiliterande träning.

Pris: 299€ 

PT kom igång ungdom för dig över 13 år

Under 2 st pt-träffar tränar du ensam med en av våra PT:n där ni går igenom ett program som är skräddarsytt för dig utifrån dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och målsättning. Detta är alltså ingen allmän kurs där alla får lära sig samma saker utan personlig träning där vi utgår efter dina behov och mål. Ett mycket bra sätt att introduceras till styrketräning och dessutom får du sedan träna på egen hand i gymmet, då åldersgränsen annars är 15 år.

Pris: 99€ och då får du även ett medlemskort/startavgift (50€) på köpet. Kontakta Jennifer eller Mattias för att boka tid. Har du frågor kontakta receptionen på telefon 018-15215 eller maila info@avancia.ax 

PT i par:

Detta är för er som har ungefär samma utgångspunkt och mål med er träning och vill träna tillsammans. Det blir effektivt och roligt att både ha en vän som vill samma sak samt att det blir lite billigare per person.

PT i liten grupp:

PT i grupp om 4-6 personer är för dig/er som vill kombinera personlig träning med motivationshöjningen som kommer från gruppträningen. Här får ni en person som coachar er utifrån er förmåga och önskemål för att få ut så mycket som möjligt av träningen. Fördelen här är samhörigheten med andra som vill samma sak men också att priset per timme per person blir billigare. Rekommenderas att minst boka 5 tillfällen.

Grundgenomgång i gymmet:

En grundgenomgång är ett introduktionstillfälle där nya kunder eller kunder som inte tränat så mycket i gymmet förut har möjlighet att få en visning i hur styrkemaskinerna och konditionsmaskinerna fungerar, möjlighet att ställa frågor man funderar över till vår PT som är med på intron. Detta är gratis för PLUSmedlemmarna!  Kontakta Jennifer eller Mattias för att boka tid. Har du frågor kontakta receptionen på telefon 018-15215 eller maila info@avancia.ax

Kroppsmätning:

Vi gör kroppsmätningar/kroppsanalyser med den mest populära vågen på marknaden InBody , där du bland annat ser hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, visceralt fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i kroppen. Utifrån resultatet får du även ett rekommenderat dagligt kaloriintag. Läs mer om InBody här.

Boka PT

Våra Personliga Tränare är Jennifer Erni UleniusTiina Kreku, Mattias Björk, Janina Häger och Elin Liewendahl. Vi samarbetar även med Poppe Mäkäräinen, mer info finns HÄR. Du bokar en tid via receptionen eller ring 15215. Vill du ha kontakt med dem direkt så är du välkommen att maila dem:

tiinakreku@avancia.ax

jenniferulenius@avancia.ax

mattiasbjork@avancia.ax 

janina@avancia.ax

elin@avancia.ax

Köp PT-paket eller Inbodyvägningar genom att trycka HÄR

Priser

Klicka på länken nedan för att komma till prislistan: