Camilla Back

Här kan du läsa mer om vår PT Camilla Back:

Jag heter Camilla Back och är personlig tränare och kostrådgivare på Avancia och jobbar även i receptionen. 

Mitt intresse för sport och träning har funnits med så gott som hela livet sen jag var 6 år gammal: fotboll, gymnastik, friidrott, dans och gymträning. Runt 2014 blev gymträning och kost en ännu viktigare del då jag under några år även helhjärtat satsade på att tävla inom fitness. Någon tävlingsmänniska är jag inte men att stiga ut ur sin trygghetszon kunde ju inte skada tänkte jag. Efter bland annat guld i finska mästerskapen, en tredje plats i VM och många erfarenheter rikare la jag den strikta dieten och dagliga träningen på hyllan. Som det godismonster och den chokladälskare jag är fick det räcka med tävlingsdieter.

Mitt största intresse idag är inte hur man tar sig till en tävlingsform utan hur man gör en hållbar förändring i livsstilen. Jag upplever att många går in för hårt i början eller periodvis med för många träningspass per vecka och för strikt kost för att sedan helt tappa motivationen. Mitt mål är att hjälpa dig hitta en livsstil, en kosthållning och lagom mängd träning som du klarar att hålla nu och även i framtiden. På så vis kan du från och med idag förbättra hälsan och fysiken för varje år som går, istället för "allt eller inget"- tänket som ofta sätter käppar i hjulet för att verkligen göra en förändring. ⁣

Målgrupp

Kunder jag främst jobbar med idag är viktnedgångsklienter som är på jakt efter en hållbar viktnedgång (här jobbar vi mycket med kosten också) samt kunder som vill ha en långsiktig plan med sin styrketräning. Det spelar ingen roll om målet är att t.ex stärka rygg och axlar pga kontorsjobb eller om det är rent estetiska mål att vilja bygga lite mer muskelmassa på vissa områden. Att träna är bra oavsett och roligare blir det att ha en träningsplan som tar en närmare sina mål!

Hör gärna av dig direkt till mig på camillaback@avancia.ax om du känner att du behöver hjälp på traven att nå dina mål.