Elin Liewendahl

Jag heter Elin Liewendahl och jag är personlig tränare samt gruppträningsinstruktör här på Avancia! 

Mitt intresse för hälsa och träning startade vid 14års ålder då jag började träna på gym och sedan dess har träningen varit en naturlig del av min vardag. Under årens gång har min träning ändrat form parallellt med mina idrottskarriärer som jag utövat på elitnivå som atlet inom finska landslagen för sportskytte och Wellness Fitness. Min stora passion och största intresse är kroppsbyggning och jag fullkomligt älskar att tävla, att utmana och att bli utmanad. 

Jag vet att vi alla besitter mycket större potential än vad vi själva ser eller tror så vare sig det är självförtroende och dagsform eller fysisk råstyrka och teknik som du önskar få hjälp med så kommer jag lotsa dig igenom och förbi alla dessa hinder. Jag kommer hålla din motivation uppe genom att alltid vara redo att servera dig nya utmaningar varvade med den kända piskan och med glimten i ögat för att du ska komma dit du ska - Framåt! 

Med min tävlingsbakgrund lever jag som jag lär och jag har full förståelse för hur livet med tillhörande vardagspussel kan se ut och med det, erfarenhet om hur positiv och stärkande träning är för oss alla psykiskt, ung som äldre. 

Så är du redo att ta första steget så kommer jag i mötes! 

Mitt mål kommer alltid vara att Du når ditt mål! 

Kontakta mig: elin@avancia.ax