Jennifer Erni Ulenius

Här kan du läsa mer om vår PT Jennifer Erni Ulenius:

Mitt namn är Jennifer Erni Ulenius och jag är ny personlig tränare på Avancia. Jag valde att byta ut livet på kontor i Stockholms innerstad till härliga Åland!

Som liten provade jag alla möjliga olika sporter och träningsformer och dansen var det som fastnade. Efter många år av intensiv hård dansträning sa mina knän ifrån och jag la istället fokus på att bygga upp styrka, stabilitet och att ha en funktionell kropp livet ut. Jag utbildade mig till hälsopedagog vilket gav mig breda kunskaper inom personlig träning, kostrådgivning, gruppträning, massage, stresshantering, folkhälsa och friluftsliv. Efter några år inom träningsbranschen valde jag att utöka mina kunskaper eftersom jag utöver min passion för hälsa alltid haft ett intresse för psykologi, människor och kommunikation. Så jag är även utbildad personalvetare med psykologi som huvudämne.

Träningsfilosofi

Min träningsfilosofi har stor betoning på ett helhetsperspektiv hos människan. Att ta hand om sig själv fysiskt såväl som psykiskt är en investering. Att förstå fördelen med att arbeta promotivt och främja det friska. Jag tror på träning som hjälper individen till att ha en funktionell kropp som håller livet ut.

Målgrupp

Jag hjälper dig oavsett om det handlar om att komma igång, utöka din befintliga träning eller om du står på en platå i träningen och behöver en push för att komma vidare. Många behöver även en personlig tränare för att få motivation till att faktiskt ta sig till gymmet och genomföra passen. Träning ska vara roligt, stärkande och energigivande!

Hör av dig direkt till mig på jenniferulenius@avancia.ax så hjälper jag dig vart du än är i din träning!