Jennifer Erni Ulenius

Hej! 

Mitt namn är Jennifer Erni Ulenius och jag är personlig tränare på Avancia. 

Som liten provade jag på alla möjliga sporter/träningsformer och tillslut var det dans som fastnade. Efter många år av intensiv hård dansträning sa mina knän ifrån och jag la istället fokus på att bygga upp styrka, stabilitet och att ha en funktionell kropp livet ut. Jag utbildade mig till hälsopedagog vilket gav mig breda kunskaper inom personlig träning, kostrådgivning, gruppträning, massage, stresshantering, folkhälsa och friluftsliv. Efter några år inom träningsbranschen valde jag att utöka mina kunskaper eftersom jag alltid haft ett intresse för psykologi, människor och kommunikation. Så jag är även utbildad personalvetare med psykologi som huvudämne.

Träningsfilosofi

Min träningsfilosofi har stor betoning på ett helhetsperspektiv hos människan. Att ta hand om sig själv fysiskt såväl som psykiskt är en investering. Att förstå fördelen med att arbeta promotivt och främja det friska. Jag tror på träning som hjälper individen till att ha en funktionell kropp som håller livet ut.

Målgrupp

Jag hjälper dig oavsett om du är nybörjare eller har mycket erfarenhet. Du kanske känner att du står stilla i träningen och behöver hjälp att fortsätta utvecklas och få en push. Många behöver även en personlig tränare för att få motivationen att bara ta sig till gymmet och genomföra sin träning. Oavsett så ska träningen vara stärkande och energigivande!

Hör av dig direkt till mig på jenniferulenius@avancia.ax så hjälper jag dig vart du än är i din träning!