Josefin Ingerström

Här kan du läsa mer om vår PT Josefin Ingerström

"Jag är utbildad personlig tränare och kostrådgivare. Jag håller även på att utbilda mig till Medicinsk tränare och är klar i januari 2020.  Jag är en aktiv person som brinner för träning, hälsa och välmående. Förutom ridning så har gymträning och olika former av gruppträning länge varit mitt intresse. 

Jag som tränare har förståelse för varje individ och lägger upp träningen utifrån ditt mål och väljer övningar med hjälp av dina önskemål. 

Träning ska vara roligt och inte ett måste!

Anledningen till att jag väljer att lyssnar på mina kunder är för att jag själv har en lång historik av skador och har idag diagnosen kronisk smärta i kroppen & överrörlighet, vilket har gett mig en väldigt bra kroppskännedom och där jag fått lära mig att välja träningsformer som passar för just min kropp.

Målgrupp

  • Du som vill komma igång med träningen
  • Du som vill fortsätta utveckla din träning 
  • Du som vill hålla i gång kroppen och må bra
  • Du som har olika former av skador eller problem 
  • Både äldre och yngre är välkomna!" 

Här nedan ser du citat från hennes kunder: 

”Jag vill bara tacka dig, jag har utvecklats väldigt mycket. Jag äter nu hälsosamt och träningen i gymmet har gjort bra förändringar på min kropp”

”Det har gått riktigt bra med träningen. Jag kör på hårt, även ökat på tyngderna i vissa övningar då det känts bra! Jag känner att motivationen bara stiger, när jag nu börjar se/känna resultat!”

Boka in en tid till Josefin genom att maila henne på josefinpt@avancia.ax