Maria Holm

Här kan du läsa mer om vår PT Maria Holm:

"Jag är utbildad styrketränare och kostcoach samt har en lärarexamen som klasslärare. Jag arbetar med kost och träning varje dag. Hela mitt liv har jag tränat mycket själv, allt mellan dans, friidrott -sprint 100m, löpning, tennis, gymnastik och styrketräning. Sedan 9-10 år tillbaka har styrketräningen legat i fokus och för några år sedan ville jag nå nya mål med min styrketräning, då jag testade på att tävla inom bikini fitness och bodyfitness. På senare tid har träningen blivit mer en blandad form, men fokuset ligger mest på friidrott, sprintträning och styrketräning. Idag är träningen ett intresse och vilja att hela tiden utvecklas för att bli starkare, spänstigare och snabbare.

Utöver träningen så är ett hälsosamt liv med ren mat, sunda levnadsvanor och att ta hand om mig ett stort prio. När jag väl kom in på den banan blev allting bara roligare då jag såg kroppen förändras och jag fortfarande kunde leva som jag ville. Jag har hjälpt hundratals människor att ändra sina livsvanor till ett mer hälsosamt liv, som också har gjort dem piggare och gladare. Jag hoppas även kunna hjälpa just dig till att nå det målet du vill sträva efter. Du ska må bra och du förtjänar att ha roligt!

Varför kontakta mig?

- Jag hjälper dig med att få en sund livstil och kropp utan att behöva gå på någon speciell diet.
- ​Jag hjälper dig med att hitta en träningsform som passar dig och din kropp och coachar dig oavsett mål.
- Jag hjälper dig med hur du ska skapa ett sunt tänk kring kosthållning, mental hälsa och träning. 
- Jag lär dig om bra råvaror för din kosthållning. Ingen diet, bara vanlig mat! Jag har erfarenheter och kunskaper inom vegetariskt, veganskt, IBS eller om du har andra allergier och överkänsligheter. 
- Jag lär dig skillnad på en kcal och en kcal.
- Jag hjälper dig att visa hur du ska äta och inte vad du får och inte får äta. 

Min filosofi: 
- Du ska inte anpassa ditt liv till kost och träning. Du ska anpassa din kost och träning till ditt liv och din tillvaro.
- Låt dig inspireras av andra, men gör aldrig som andra! Ta hjälp och hitta din egna väg.
- En sund tillvaro är balans. Förbjud dig inte saker. Tillåt dig saker. Livet är en salig blandning!"

För att komma i kontakt med Maria så mailar du maria@healthbymia.com