Avancia växer - Vill du vara med och jobba med oss?

Avancia växer - Vill du vara med och jobba med oss?

Är du bra på att inspirera andra? Vill du växa som person i en positiv arbetsmiljö där människor brinner för träning och hälsa? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi söker dig med mycket energi som verkligen älskar möten med andra människor.

Du skall ha viljan och förmågan att inspirera människor att träna. Det gäller för samtliga tjänster inom Avancia. För att lyckas behövs en stor portion social kompetens och känsla för personlig kommunikation. Och så vill du såklart ha roligt!
Skicka en spontanansökan till oss vare sig du drömmer om att jobba som personlig tränare, gruppträningsinstruktör eller i receptionen.

Det är en merit om du är färdigt utbildad gruppträningsinstruktör med du behöver inte vara det, då vi i så fall står för utbildningen. 

Skicka din gruppträningsansökan och berätta varför du är den rätta och varför vi skall satsa på dig, skicka till filipmeklin@avancia.ax skicka gärna med en bild!

Är du intresserad av extra inhopp i receptionen eller personlig tränare/coach skickar du ansökan till victorborman@avancia.ax skicka gärna med bild.

Skicka in din ansökan senast den 18 oktober kl.21.00