Nyheter

Nu har du en NY chans att få ta del av vårt 25 års superfina jubileumserbjudande, pris från 32,25 €/månad
Vi firar 25 år in i det sista och nu i december har du ny chans att ta del av vårt supererbjudande på träningskort!
Är du en plusmedlem kan du även ta tillfället i akt att förnya ditt redan befintliga träningskort... Läs mer »
Bästa klappen:
Köp ett presentkort med valfri summa! Mottagen kan ta del av 25 års jubileumserbjudande och använda presentkortet som delbetalning eller om man vill använda presentkortet till sitt nuvarande träningskort. Presentkortet är giltigt 1 år, därmed kan mottagaren eller du själv använda presentkortet nästan... Läs mer »
3 veckor studerande träningskort för endast 29,90 €, eller icke studerande 34,90 €
Passa på och träna hos oss då du är hemma på Åland och har jullov, du får själv välja din 3 veckorsperiod så att den passar din ledighet. Vi har även förmånliga veckokort mm!
Har du inget medlemskort får du låna ett av oss.... Läs mer »
Lördagen den 18 november kl.10-14 hade vi Öppet Hus på Avancia och var med i Workout for Water. Workout for Water anordnades av Les Mills och UNICEF och var ett globalt event som handlade om att samla in pengar till nya vattenpumpar, så barn i Östra Afrika får tillgång till rent dricksvatten. Man kunde donera pengar... Läs mer »
Har du ont om tid men ändå vill ha möjligheten att träna med en PT så är PT30 perfekt för dig. 30 minuter är lätt att hitta plats för i din kalender (före/efter arbetet eller till och med under lunchen). Din tränare lägger upp ett effektivt pass så att du ska få ut så mycket som möjligt av tiden. Förmodligen den... Läs mer »
Nu kan du komma igång med Personlig Tränare och använda dig av räntefri avbetalning för våra PT-paket 6 ggr eller 12 ggr, varje gång utgör 1 h med PT.
Att anlita Personlig Tränare är klart det enklaste för att komma igång på bästa sätt med din träning, även att investera i lite fler PT timmar för att få en... Läs mer »