Nyheter

Uppdateringar om situationen hos oss i dessa tider

Bästa medlem,
Vi har under rådande omständigheter bestämt att vi håller öppet som vanligt i båda gymmen men begränsar gruppträningen till 9st deltagare. Vi har dock krympt bemanningen i receptionen och har öppet endast för nyckelgymskunder på helger, likaså öppnar vi kl.09.30 på vardagar. Har du inte ordnat nyckelgym... Läs mer »

Träna hemma med FortGjort Home och Les Mills On Demand

Under rådande omständigheter har vi nu glädjen att kunna erbjuda gratis onlineträning för dig som är medlem hos oss. Träna hemma tillsammans med massor av olika gruppträningspass från FortGjort i 3 månader och från Les Mills i 2 månader.
Så här fungerar tjänsten FortGjort HOME:
- Gå in på https://www.fortgjort.se/... Läs mer »

Nu är vi igång med THE TRIP

Nu har vi utvecklat vår inomhuscykling och tagit in nya konceptet THE TRIP LIVE. THE TRIP™ är en 45 minuter guidad (med instruktör) intervallbaserad cykelklass i 3D som tar dig med på en resa genom digitalt skapade världar. Du kanske cyklar uppför en brant glaciär, jagar futuristiska cyklister, sprintar genom floder... Läs mer »

Har du testat på FortGjort?

Vi har glädjen att presentera en stor gruppträningsnyhet som vi började med i höstas: gruppträningskonceptet FortGjort. FortGjort Träning är enkel, effektiv och framförallt rolig. Träningspassen är endast 25 minuter och det ger fler människor tid till motion. Vi har därmed breddat vårt gruppträningsschema ännu mer. ... Läs mer »