Nyheter

Fina Black Weekend erbjudanden på kostrådgivning och kosttillskott

Hela helgen fr.o.m fredag den 27.11 t.o.m söndag den 29.11 har vi fina erbjudanden
Behöver du hjälp att ändra dina vanor eller ditt beteende kring kost? Passa då på att köpa vår populära kostrådgivning för endast 99€ (ord. pris 120€). Du kan läsa mer om vår kostrådgivning här. Du behöver inte betala för det i helgen,... Läs mer »

Gymkörkort för 13 år och uppåt

Är du 13 år eller äldre och vill börja träna på egen hand i gymmet? Du kanske vill börja träna men det har inte blivit av för att du känner dig lite osäker? Se hit, för då är denna ungdomsgrupp perfekt för dig! 
Under tre träffar så lär vår duktiga PT Jennifer dig teknik, hur alla maskiner fungerar, går igenom ett... Läs mer »

Superkampanj på träningskort innan prisjusteringen

Passa på att ta del av fina erbjudanden hela december månad innan prisjusteringen. Gäller även för dig som redan har ett aktivt medlemskap hos oss.
Vi har ett utbud och bredd av träning som ingen annan har. Nu har vi 15% rabatt på 24 månader medlemskap och 10% rabatt på 12 månader och 6 månader.
All träning ingår,... Läs mer »

Fort Gjort HOME - Gratis onlineträning för dig som aktiv medlem

Vi erbjuder gratis onlineträning från FortGjort  för dig som är aktiv medlem hos oss. Träna hemma tillsammans med massor av olika gruppträningspass från FortGjort. 
Så här fungerar tjänsten FortGjort HOME:
- Gå in på https://fortgjort.se/konto-medlem/
- Fyll i informationen som anges, och välj Avancia som ditt... Läs mer »

Köp hälsosamma julklappar hos oss

Ge dig själv och dina nära och kära träningsglädje och välmående i julklapp 
Bästa klappen:
Köp ett presentkort med valfri summa där mottagaren kan ta del av träningskort, PT, kosttillskott, Foodbox m.m. eller om man vill använda presentkortet till sitt nuvarande träningskort. Psst... Vi har specialpriser på våra... Läs mer »

Höstens nyhet JUMPING® FITNESS

Vår nyhet Jumping® Fitness!
Jumping® är en dynamisk träningsform som utförs på specialutvecklade trampoliner. I ett Jumping pass ingår det en kombination av snabba och långsamma hopp, dynamiska spurter, balansövningar, styrkeövningar, enkel kordination och stretch. Detta ger dig den perfekta konditionsträningen under... Läs mer »

Har du testat på FortGjort?

Vi har glädjen att presentera en stor gruppträningsnyhet som vi började med i höstas: gruppträningskonceptet FortGjort. FortGjort Träning är enkel, effektiv och framförallt rolig. Träningspassen är endast 25 minuter och det ger fler människor tid till motion. Vi har därmed breddat vårt gruppträningsschema ännu mer. ... Läs mer »