Nyheter

Pga rådande situation - endast aktiva medlemmar kan träna hos oss just nu

Bästa tränande!
I och med det allvarligare smittoläget har vi tagit beslutet att minska antalet tränande på Avancia genom att inte tillåta andra träna på Avancia än våra aktiva medlemmar, det betyder att du som inte är medlem hos oss och har ett aktivt träningskort laddat med träning ej kan träna hos oss just nu,... Läs mer »

Artrosträningskurs start 4 mars med Fysio Åland

För vem?
Artrosträningen är till för alla oavsett ålder som har konstaterad artros i en eller flera leder. Artros är världens vanligaste ledsjukdom där ledbrosket bryts ner, lederna börjar värka och funktionen försämras. Träningen är varierande och syftar till att minska smärtan och förbättra funktionen samt anpassas... Läs mer »

Fort Gjort HOME - Gratis onlineträning för dig som aktiv medlem

Vi erbjuder gratis onlineträning från FortGjort  för dig som är aktiv medlem hos oss. Träna hemma tillsammans med massor av olika gruppträningspass från FortGjort. 
Så här fungerar tjänsten FortGjort HOME:
- Gå in på https://fortgjort.se/konto-medlem/
- Fyll i informationen som anges, och välj Avancia som ditt... Läs mer »

Höstens nyhet JUMPING® FITNESS

Vår nyhet Jumping® Fitness!
Jumping® är en dynamisk träningsform som utförs på specialutvecklade trampoliner. I ett Jumping pass ingår det en kombination av snabba och långsamma hopp, dynamiska spurter, balansövningar, styrkeövningar, enkel kordination och stretch. Detta ger dig den perfekta konditionsträningen under... Läs mer »

Har du testat på FortGjort?

Vi har glädjen att presentera en stor gruppträningsnyhet som vi började med i höstas: gruppträningskonceptet FortGjort. FortGjort Träning är enkel, effektiv och framförallt rolig. Träningspassen är endast 25 minuter och det ger fler människor tid till motion. Vi har därmed breddat vårt gruppträningsschema ännu mer. ... Läs mer »