Nyheter

Ta del av våra populära sommarkort

Prioritera dig själv och satsa på en aktiv vår och sommar hos oss
Vi erbjuder Ålands största utbud av träning med två välutrustade gym (snart 3 st gym då vi öppnar vår tredje anläggning i augusti i Jomala) och ett brett gruppträningsschema. Vi erbjuder även virtuell gruppträning som rullar på från tidig morgon till... Läs mer »

Turistpriser i sommar

För dig som är på besök på Åland under någon vecka i sommar erbjuder vi såklart turistpriser:
1 träning: 14,50€ (endast på Neptunigatan)
Träna hur mycket du vill i 1 vecka: 29€
Träna hur mycket du vill i 2 veckor: 45€
Träna hur mycket du vill i 3 veckor: 56€
 
Lägg till 5€ på veckokort och du får tillgång till... Läs mer »

Träna med småbarn

Är du föräldraledig med barn och har svårt att få till träningen? Måndag till torsdag med start 8.4 är du som är aktiv medlem hos oss välkommen att träna i vår stora gruppträningssal med ditt barn med dig.
Du ansvarar själv för din egna träning och för ditt barn både vad gäller säkerhet och Avancias utrustning. Ni får... Läs mer »

FUN

Få din konditionsträning gjord när du vill, var du vill! FUN är ett snabbt och effektivt 20 minuters konditionsprogram där din känsla och upplevelse styr utförandet av passet. Lyssna och/ eller titta på FUN via din mobil. Du kan välja att träna med eller utan peppande instruktioner (endast musik och angivelse vid... Läs mer »

Registreringstider EGYM

Framtidens träning är EGYM. Du kan läsa mer om konceptet här
Dessa tider kan du komma och registrera dig (uppdateras löpande). En registrering tar ca 30 min:
Torsdag 13 juni kl.18.00-20.00Onsdag 19 juni kl.17.00-19.00Torsdag 20 juni kl.18.00-20.00
Vänligen boka in din tid genom ringa receptionen på telefon 15215 att... Läs mer »

Motivationsprogram Online

Vi på Avancia vill erbjuda en aktiv vardag till så många som möjligt. Är det svårt att få till en hållbar träningsrutin? Nu erbjuder vi alla våra plusmedlemmar ett 21 dagars motivationsprogram utan extra kostnad! Du behöver först skapa en inloggning HÄR. Sedan maila malinsoderberg@avancia.ax eller kontakta receptionen... Läs mer »

Köp ditt träningskort i vår webshop

Du kan enkelt och smidigt köpa ditt medlemskap i vår webshop. Ta dig dit genom att trycka HÄR. Annars välkommen in till receptionen på Neptunigatan 1!

Onlineträning

Träna var du vill, när du vill!
För dig som är plusmedlem på Avancia hälsar vi nu välkommen till hemmaträning online i samarbete med FortGjort Home. Detta ingår i ditt medlemskap som plusmedlem, 6 månader eller Terminskort för studerande!
Gör så här:
1. Klicka på länken HÄR, följ anvisningarna och registrera ditt... Läs mer »