Nyheter

Avancias löpgrupp

Välkommen till Avancias populära löpgrupp som startar 23 september
Löpgruppen är till för dig som vill utveckla din löpning och har en viss löpvana. Vi tränar i grupp utomhus oavsett väder. Träningen består att varierande kvalitetspass såsom olika intervaller. Ring 15215 eller maila info@avancia.ax för att boka! ... Läs mer »

Avancias seniorträning

Det viktigaste är att ta hand om sin hälsa
Seniorträningen är åldersanpassad träning för den äldre målgruppen. Här anpassar du tempot efter behov. Du får ett skönt träningspass för hela kroppen. Under 6 veckor tränar vi en gång i veckan varje onsdag kl.13.00 i vår stora gruppträningssal. Passet startar med en lugn... Läs mer »

HÖSTERBJUDANDE 15-10% rabatt på träningskort och chans på PT-vinst

Just nu är det viktigare än någonsin att träna och hålla sig stark
Vi har ett utbud och bredd av träning som ingen annan har. Nu har vi 15% rabatt på 24 månader medlemskap och 10% rabatt på 12 månader, 6 månader och terminskort för studerande. Du som köper något av dessa medlemskap erhåller 3 st vänbiljetter där dina... Läs mer »

InBody - den bästa vågen på marknaden

Vi gör kroppsmätningar med den populäraste vågen på marknaden InBody.
När du ställer dig på en vanlig våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på... Läs mer »

PT Guld - Få ut maximalt av din träning

PT Guld är ett paket där du träffar din Personliga Tränare 4 ggr i månaden + en kroppsmätning. Det mest prisvärda alternativet där du får ut maximalt av din träning och når dina mål snabbast. 
Plussa på 199€ i månaden på ditt befintliga medlemskap och du får 4 st PT-träffar (h) och en kroppsmätning varje månad.... Läs mer »

Fort Gjort HOME - Gratis onlineträning för dig som aktiv medlem

Vi erbjuder gratis onlineträning från FortGjort  för dig som är aktiv medlem hos oss. Träna hemma tillsammans med massor av olika gruppträningspass från FortGjort. 
Så här fungerar tjänsten FortGjort HOME:
- Gå in på https://fortgjort.se/konto-medlem/
- Fyll i informationen som anges, och välj Avancia som ditt... Läs mer »

Höstens nyhet JUMPING® FITNESS

Vår nyhet Jumping® Fitness!
Jumping® är en dynamisk träningsform som utförs på specialutvecklade trampoliner. I ett Jumping pass ingår det en kombination av snabba och långsamma hopp, dynamiska spurter, balansövningar, styrkeövningar, enkel kordination och stretch. Detta ger dig den perfekta konditionsträningen under... Läs mer »

Har du testat på FortGjort?

Vi har glädjen att presentera en stor gruppträningsnyhet som vi började med i höstas: gruppträningskonceptet FortGjort. FortGjort Träning är enkel, effektiv och framförallt rolig. Träningspassen är endast 25 minuter och det ger fler människor tid till motion. Vi har därmed breddat vårt gruppträningsschema ännu mer. ... Läs mer »