Nyheter

Fort Gjort HOME - Gratis onlineträning för dig som aktiv medlem

Vi erbjuder gratis onlineträning från FortGjort  för dig som är aktiv medlem hos oss (gäller såklart även dig som har sommarkort hos oss). Träna hemma tillsammans med massor av olika gruppträningspass från FortGjort. Perfekt att med träningen exempelvis till stugan i sommar. 
Så här fungerar tjänsten FortGjort HOME... Läs mer »

Höstens nyhet JUMPING® FITNESS

Vi har en glädjande nyhet att berätta för er! Inom kort kommer vi erbjuder den fantastiska träningsformen Jumping® Fitness!
Jumping® är en dynamisk träningsform som utförs på specialutvecklade trampoliner. I ett Jumping pass ingår det en kombination av snabba och långsamma hopp, dynamiska spurter, balansövningar,... Läs mer »

Sommarens stora utmaning, vinn en cykel värd 699 €

Yes det blir en sommarutmaning även i år med en mycket fin huvudvinst! Träna minst 30 ggr i sommar (perioden 1 juni till 31 augusti) så är du med i utlottningen av en snygg och praktisk Monark Cykel från vår samarbetspartner Sportia, värde 699 €.
 
PT timme värd 68 €.
5 st Foodbox värd 37,50 €
samt andra småvinster.... Läs mer »

Nu kan du ta del av våra populära sommarkort

Vi erbjuder Ålands största utbud av träning med två välutrustade gym och ett mycket brett gruppträningsschema. Vi erbjuder även virtuell gruppträning. Du får även tillgång till onlineträning från FortGjort, läs mer här.  Allt detta ingår om du skaffar medlemskap hos oss. Vi har även en sval och skön temperatur i båda... Läs mer »

Nu är vi igång med THE TRIP

Nu har vi utvecklat vår inomhuscykling och tagit in nya konceptet THE TRIP LIVE. THE TRIP™ är en 45 minuter guidad (med instruktör) intervallbaserad cykelklass i 3D som tar dig med på en resa genom digitalt skapade världar. Du kanske cyklar uppför en brant glaciär, jagar futuristiska cyklister, sprintar genom floder... Läs mer »

Har du testat på FortGjort?

Vi har glädjen att presentera en stor gruppträningsnyhet som vi började med i höstas: gruppträningskonceptet FortGjort. FortGjort Träning är enkel, effektiv och framförallt rolig. Träningspassen är endast 25 minuter och det ger fler människor tid till motion. Vi har därmed breddat vårt gruppträningsschema ännu mer. ... Läs mer »