Nyheter

Onlineträning

Träna var du vill, när du vill!
För dig som är plusmedlem på Avancia hälsar vi nu välkommen till hemmaträning online i samarbete med FortGjort Home. Detta ingår i ditt medlemskap som plusmedlem, 6 månader eller sommarkort!
Gör så här:
1. Klicka på länken HÄR, följ anvisningarna och registrera ditt personliga... Läs mer »

Köp vårt förmånliga sommarkort redan nu

Prioritera dig själv och satsa på en aktiv sommar hos oss
Vi erbjuder Ålands största utbud av träning med två välutrustade gym och ett mycket brett gruppträningsschema. Vi erbjuder även virtuell gruppträning som rullar på från tidig morgon till sen kväll. Du får även tillgång till onlineträning (läs mer om det HÄR). ... Läs mer »

Sommarens stora utmaning, vinn en cykel värd 779 €

Det lönar sig att träna hos oss i sommar. Förutom att du orkar mera och mår bättre i vardagen så kan du även vinna fina priser. För elfte året irad ordnar vi en enkel och stor sommarutmaning med en mycket fin huvudvinst. Detta år fyller vi 30 år så vi satsar rejält på denna utmaning! Träna minst 30 ggr i sommar på... Läs mer »

Kom igång med styrketräning för ungdom med Personlig Träning

Är du en ungdom (minst 13 år) och är intresserad av personlig träning för att komma igång på bästa sätt med styrketräning? 
Under 2 st pt-träffar tränar du ensam med vår PT Jennifer där ni går igenom ett program som är skräddarsytt för dig utifrån dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och målsättning. Detta är... Läs mer »

InBody - den bästa vågen på marknaden

Vi gör kroppsmätningar med den populäraste vågen på marknaden InBody.
När du ställer dig på en vanlig våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på... Läs mer »