Nyheter

Vi har glädjen att få presentera höstens gruppträningsschema med start måndag 2 september. 
Det är det största och variationsrika schemat någonsin och med både instruktörsledda- och virtuellapass kan vi erbjuda 163 st pass i veckan! Kolla in schemat här
Höstens nyhet är självklart gruppträningskonceptet FortGjort. ... Läs mer »
Välkommen med på årets största inspirationsdag TRÄNING FÖR ALLA på torget i Mariehamn!

Lördagen den 24 augusti kl.12-14 får du testa flera nya och roliga träningspass från vår nya samarbetspartner FortGjort, nytt koncept vi startar med i höst. Dagen till ära har vi deras inspiratör och grundare Elenor på plats. Kom... Läs mer »
Vi firar 5 år på Avancia Torggatan och har bra kampanj på träningskort.
Vi har KAMPANJ på träningskort t.o.m den sista september, vi ger 10 eller 15 % rabatt beroende på om du tecknar 12 och 24 månaders plusmedlemskap, prisexempel från 36,55 € per månad! Vi har även ett specialpris på vårt terminskort för studerande,... Läs mer »
Vi välkomnar Maria Holm som är vår nya tränare och kostcoach (PT). Här berättar hon om sig själv: 
"Jag är utbildad styrketränare och kostcoach samt har en lärarexamen som klasslärare. Jag arbetar med kost och träning varje dag. Hela mitt liv har jag tränat mycket själv, allt mellan dans, friidrott -sprint 100m,... Läs mer »
För sjunde sommaren i rad kommer vi ha en sommarutmaning för alla våra tränande. Träna minst 30 gånger under perioden 1.6-31.8.2018 och du är med i utlottningen av en cykel från Team Sportia. En svart Monark Ella värde 539€!
Du är även med i utlottning av diverse andra vinster.
Träna hos oss i sommar! Du kommer att må... Läs mer »
Har du testat Foodbox?
Avancia är återförsäljare av den fantastiska produkten som endast finns hos oss på Åland! Foodbox är ett nytt koncept med flera färdiglagade rätter! 
Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig. Det är som... Läs mer »