Nyheter

Massagetillfälle med Fysio Åland onsdag 18/12

Fysio Åland kör igång med massagemottagning på onsdag 18.12 från kl 17.00 och framåt i Avancias lokaler på Neptunigatan. Bokning görs direkt till Fysio Åland via mejl eller telefon. Priserna är följande: 
30 min - 40€
45 min - 50€
60 min - 60€
90 min - 80€
Med Avancias PLUSmedlemskort får du 10% rabatt på tjänsterna... Läs mer »

Köp hälsosamma julklappar hos oss

Ge dig själv och dina nära och kära träningsglädje och välmående i julklapp 
Bästa klappen:
Köp ett presentkort med valfri summa
Mottagaren kan ta del av vårt 5 års jubileumserbjudande och använda presentkortet som delbetalning eller om man vill använda presentkortssumman till sitt nuvarande träningskort. Läs mer om "... Läs mer »

Victor slutar och nya krafter tar över

Här har några från Avancia personalen och jag själv just avtackat Victor Börman för en lång och trogen tjänst, i hela 12 år har vi varje dag jobbat tillsammans.
Det är både med glädje och vemod jag som ägare tackar av honom, han har varit en fantastisk fin och duktig arbetskompis, oj vad kul vi haft, det kommer jag... Läs mer »

5 års kampanj på träningskort under julen och jullovserbjudande

Vi firar 5 år på Avancia Torggatan och har bra kampanj på träningskort.
Nu har vi KAMPANJ på träningskort, vi ger 10 eller 15 % rabatt beroende på om du tecknar 12 och 24 månaders plusmedlemskap, prisexempel från 36,55 € per månad! Vi har även ett specialpris på vårt terminskort för studerande samt ett... Läs mer »

Häng med på vår gruppträningsutmaning

Just nu har vi en utmaning där du skall testa på så många gruppträningspass som möjligt. Efter att du har varit på ett pass så behöver du bara en underskrift från instruktören.
Alla gruppträningspass är indelade i 10 st grupper. Deltar du på ett pass från varje grupp så är du med i utlottningen av fina goodiebags.... Läs mer »

Har du testat på FortGjort?

Vi har glädjen att presentera en stor gruppträningsnyhet som vi började med i höstas: gruppträningskonceptet FortGjort. FortGjort Träning är enkel, effektiv och framförallt rolig. Träningspassen är endast 25 minuter och det ger fler människor tid till motion. Vi har därmed breddat vårt gruppträningsschema ännu mer. ... Läs mer »