Virtuell gruppträning - Les Mills Virtual och FortGjort virtual

Som enda träningsaktör på Åland erbjuder vi just nu 290 st virtuella gruppträningspass i 2 st salar. Les Mills Virtual erbjuder populära program både vanliga gruppass och cykelpass från Les Mills där du tränar framför en stor bildskärm med neddämpad belysning och bra ljud instruerade av dem som koreograferar själva klasserna. Detta är ett mycket bra komplement till vanlig gruppträning då du kan gå på pass i princip när du vill under dagen. Vi fortsätter givetvis att ha det största och bredaste gruppträningsschemat med vanliga instruktörsledda pass. Vårt gruppträningsschema är bara ännu större och mer flexibelt som passar fler tidsmässigt. Virtuella schemat hittar du här och rullar på hela dagarna, då vi inte har våra egna ledda pass i A-salen. I det virtuella schemat erbjuds även pass under nyckelgymstider. Du loggar in på de passen genom att sätta kortet mot kortläsaren vid ytterdörren och slå in din personliga pinkod. 

Här är koncepten som vi erbjuder som virtuellt: 

Les Mills: 

Virtual BODYATTACK® BODYATTACK® är konditionsträning med kraft och energi som utmanar din styrka och uthållighet. Det är ett högintensivt intervallpass där atletiska rörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar. Dynamiska rörelser och pulshöjande musik motiverar dig från start till slut.

Virtual BODYBALANCE® BODYBALANCE® är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE® passar alla oavsett träningsbakgrund.

Virtual BODYCOMBAT® BODYCOMBAT® är ett pass med kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig. Drivande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerade från en mängd kampsporter ger dig den kick du behöver för att ta dig an din fantasimotståndare genom tio ronder.

Virtual BODYPUMP® BODYPUMP® är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för den som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP® innehåller vetenskapligt utformade rörelser och tekniker i ett enkelt och effektivt pass för att du ska uppnå märkbara resultat.

Virtual LES MILLS CORE™ LES MILLS CORE™ är ett effektivt pass som är speciellt inriktat för att stärka kroppens hållningsmuskler; mage, rygg och säte. LES MILLS CORE™ är vetenskapligt bevisat att snabbt bygga funktionell styrka, stabilitet och uthållighet genom idrottsinspirerade övningar.

Virtual SH’BAM® SH’BAM® är den perfekta blandningen av enkla och heta dansmoves som passar alla. Rolig och beroendeframkallande dansträning till en perfekt mix av den senaste musiken.

Virtual RPM® RPM® är enkel, rolig och effektiv cykelträning inomhus där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Ge dig själv en utmaning i motstånd och hastighet över backar och berg, fartfyllda raksträckor samt pulshöjande intervaller som får dig att sprinta över mållinjen.

Virtual LES MILLS SPRINT™ 30-minuters högintensiv intervallträning (HIIT).LES MILLS SPRINT™ är ett utmanande träningspass där du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till max och ta din träning till nästa nivå.

Virtual LES MILLS BARRE™ LES MILLS BARRE™ är 30 minuter balettinspirerad träning som hjälper dig att forma och stärka hela kroppen. Fokus ligger på de muskler som ger kroppen dess stabilitet och styrka. Lättare vikter används som redskap istället för den traditionella stången.

Virtual THE TRIP™ THE TRIP™ är en unik fusion av träning, teknologi och utmaning. En virtuell 3D-värld där musik och miljö är synkat till perfektion för att ge en helt ny dimension till din konditionsträning.

Virtual LES MILLS GRIT® Strength LES MILLS GRIT® Strength är högintensiv intervallträning (HIIT). Under 30 minuter pushas du till ditt max och lite till med hjälp av motiverande instruktörer. Här använder du dig av skivstång, viktplattor och kroppsviktövningar för att maximera din muskelstyrka. GRIT® Strength får dig att ge allt och lite till.                                                                                                                                                                                          

FortGjort (25 min):

- Boxmix

- Bål & Balans

- Dansa Zafro

- Dansa Afro

-Funktionell Step

- Funktionell träning

- Harmoni Rytm

-Harmoni Flöde

-Harmoni Avspänning

- Mage Rygg

- Multiträning

- Pulsträning

-Pulsjympa

- Pilates

- Rörlighetsträning

- Skivstång 

- Step Glädje

-Stark

- Senior kvickhet och balans

- Senior pigg och stark