Onlineträning

Träna var du vill, när du vill!

För dig som är plusmedlem på Avancia hälsar vi nu välkommen till hemmaträning online i samarbete med FortGjort Home. Här finner du också FUN, ett konditionsprogram på 20 min att utföra på promenad, cykel, crosstrainer eller annat valfritt konditionsredskap. Detta ingår i ditt medlemskap som plusmedlem eller 6 månaders kort.

Gör så här:

1. Klicka på länken HÄR, (även om du har ett konto sedan tidigare hos FortGjort) följ anvisningarna och registrera ditt personliga träningskonto med FÖR OCH EFTERNAMN. Viktigt att du har med ditt efternamn i registreringen så att systemet hittar dig.

2. När du registrerat dig går du in på FortGjorts hemsida för att logga in och få tillgång till alla 230 träningsprogram! FortGjorts hemsida kommer du till genom att trycka här HÄR.

Notera att detta endast är kostnadsfritt för dig som är plusmedlem eller har 6 månaders medlemskap hos oss på Avancia. Är det något du vill bli, tveka inte att kontakta oss på info@avancia.ax eller telefon +358 18 15215. Priser finner du HÄR.

En hälsning från det härliga gänget på FortGjort:

Hej Bästa medlem på Avancia!

Att träna ska vara lättillgängligt, roligt och inspirerande. 

Vi är är alltid sugna på ett roligt träningspass och finns för DIG närsomhelst och varsomhelst. Träna vilken tid på dygnet du vill, var du än befinner dig och framförallt som du vill. Vi har underhållande träningspass för alla former och smaker och hur länge du tränar bestämmer du själv.

Användningsområdena vet inga gränser när det kommer till att motionera. Det finns så många fördelar och positiva effekter när man hittar rätt träning för sina behov.

Här kommer några snabba tips om du inte vet vilken aktivitet du ska välja :

Mage Rygg: 25 minuter till en starkare och gladare mage och rygg, kan det vara något? Ja, det tycker vi!
Rörlighetsträning : Behöver du bli rörligare och förbli mer smidig, testa vår storfavorit Rörlighetsträning = Balsam för kroppen!
Box Mix: Humörshöjande, Pulshöjande och fartfylld aktivitet med ”skuggboxning”.
Harmoni Avspänning:  Denna aktivitet är som medicin för kroppens mest anspända muskler och samtidigt ger den utrymme för mental avkoppling.
Dans: Vi har en uppsjö av olika dansaktiviteter, riktiga energikickar!

Vi hoppas du ska få många sköna och glada tränings-stunder!