Träning

Träna, träffas & trivs! Välkommen till det bredaste utbudet av träning och hälsa på Åland.

Avancia har sedan 1992 haft Ålands största och bredaste gymkoncept. 2009 flyttade vi in på Neptunigatan 1, i den stora och innehållsrika träningsanläggningen finns gym, gruppträning och virtuell träning. 2014 fortsatte vi att växa och öppnade ytterligare en träningsanläggning på Torggatan 14, inne i centrum där vi har nyckelgym dygnet runt. Du kan läsa mer om Torggatan och se bilder här.

Vi har ett mycket brett utbud av gruppträningsformer både live och virtuellt. Vi har utbildad och trevlig personal: receptionister, personliga tränare, och instruktörer. Alla med kunskap att förvalta våra kunders intresse på en seriös och professionell nivå.

Hos oss kan du träna på Neptunigatan under våra bemannade tider, men vi har också nyckelgymskoncept på alla våra gym, på Torggatan har vi som sagt nyckelgym dygnet runt. Läs mer och se bilder på Torggatan här. Oavsett om du aldrig satt din fot på en träningsanläggning eller är en inbiten träningsentusiast så lovar vi att du hittar något som passar dig. Vi har en åldersgräns på 15 år för att träna på egen hand i gymmet. Om du är 13 år kan du träna med din målsman eller en tränare i gymmet eller gå på något av våra ledarledda gruppträningar.