Jobba hos oss

Vi söker just nu fler nya medarbetare, främst till PILATES  men även inom andra koncept.

Önskvärd bakgrund och profil:

Att du älskar träning, är glad, trevlig och utstrålar en positiv energi. Ditt intresse för träning och friskvård är mycket starkt och att du brinner för att inspirera och vägleda människor till ett bättre välbefinnande. I första hand söker vi gruppträningsinstruktörer som har erfarenhet och utbildning inom gruppträning, men om du är den person vi söker kan vi hjälpa till med utbildning.

Det krävs att du har taktkänsla, god teknik och förmågan att samarbeta i team! Vi vill också att du skall kunna ha möjlighet att instruera 1 till 2 gånger/pass per vecka

Varmt välkommen att lämna in din ansökan med CV och några ord om dig själv, lämna även en bild. Skicka ansökan till: filipmeklin@avancia.ax eller victorborman@avancia.ax

 

 

Vi söker även PERSONLIGA TRÄNARE för deltid och extraarbete.

Att arbeta som Personlig Tränare är fantastiskt roligt och givande, du skall vägleda och motivera kunden att uppnå sina mål och drömmar på ett säkert och effektivt sätt. Arbetstiden kan variera från tidigmorgon, dagtid och kvällar.

Som personlig tränare skall du uppfylla följande kriterier:

Det krävs att du genomfört en PT-utbildning och kan uppvisa ett godkänt diplom/certifikat. Du skall så klart älska träning och själv vara en aktivperson inom träning och hälsa, vara glad, trevlig och utstråla en positiv energi. Arbetet är allt från deltid till extraarbete där du själv bestämmer din tid tillsammans med kunden, är du intresserad att jobba som PT i egen regi ja då är inte det omöjligt mot ersättning (hyra).

Känner du att detta är intressant och vill veta mer, tveka då inte att ta kontakt med oss omgående så berättar vi mer!

Varmt välkommen att lämna in din ansökan med CV och några ord om dig själv, lämna även en bild.
Skicka ansökan till någon av oss: 
victorborman@avancia.ax
filipmeklin@avancia.ax
petermeklin@avancia.ax

Vi svara även på frågor!

 

 

 

Du är välkommen att höra av dig till oss hela året när som helst med en intresseanmälan för att jobba i vårt team. Är du driftig och idérik ja då är det alltid intressant att diskutera tjänster inom alla våra avdelningar.

Reception 

victorborman@avancia.ax

Tel: 018-15215

Gruppträning 

filipmeklin@avancia.ax eller
victorborman@avancia.ax

Tel: 018-15215

Övrigt 

petermeklin@avancia.ax

Tel: 018-15215