Nyheter

Sommarens stora utmaning, vinn en cykel värd 699 €

Yes det blir en sommarutmaning även i år med en mycket fin huvudvinst! Träna minst 30 ggr i sommar (perioden 1 juni till 31 augusti) så är du med i utlottningen av en snygg och praktisk Monark Cykel från vår samarbetspartner Sportia, värde 699 €.
 
PT timme värd 68 €.
5 st Foodbox värd 37,50 €
samt andra småvinster.... Läs mer »

Nu kan du ta del av våra populära sommarkort

Vi erbjuder Ålands största utbud av träning med två välutrustade gym och ett mycket brett gruppträningsschema. Vi erbjuder även virtuell gruppträning. Allt detta ingår om du tränar hos oss. Vi har även en sval och skön temperatur i båda våra gym under varma sommardagar.
Sommarkorten gäller perioden 1 juni till 31... Läs mer »

Nu är vi igång med THE TRIP

Nu har vi utvecklat vår inomhuscykling och tagit in nya konceptet THE TRIP LIVE. THE TRIP™ är en 45 minuter guidad (med instruktör) intervallbaserad cykelklass i 3D som tar dig med på en resa genom digitalt skapade världar. Du kanske cyklar uppför en brant glaciär, jagar futuristiska cyklister, sprintar genom floder... Läs mer »

Träna hemma med Avancia, FortGjort Home och Les Mills On Demand

Under rådande omständigheter har vi nu glädjen att kunna erbjuda gratis onlineträning för dig som är medlem hos oss. Träna hemma tillsammans med massor av olika gruppträningspass från FortGjort i 3 månader och från Les Mills i 2 månader. Vi har även en skapat Facebookgrupp där du som aktiv medlem kan gå med i. Där får... Läs mer »

Har du testat på FortGjort?

Vi har glädjen att presentera en stor gruppträningsnyhet som vi började med i höstas: gruppträningskonceptet FortGjort. FortGjort Träning är enkel, effektiv och framförallt rolig. Träningspassen är endast 25 minuter och det ger fler människor tid till motion. Vi har därmed breddat vårt gruppträningsschema ännu mer. ... Läs mer »