Nyheter

Sista chansen - jubileumskampanj

Just nu är det många som vill komma igång med träning och hälsa, Avancia har gjort det lätt för dig och erbjuder nu bästa pris på träningskort och har samlat allt under samma tak! Vi firar hela 30 år i år och då vill vi passa på att erbjuda nya som aktiva kunder ett fint jubileumserbjudande:
Medlemskap
24 månader... Läs mer »

Höstutmaning - träna 30 gånger och vinn en cykel

Eftersom vi firar 30 år i år så slår vi på stort och kör en till träningsutmaning där du kan vinna en cykel. Ja du hörde rätt! Träna hos oss minst 30 gånger under perioden 1 oktober - 31 december 2022 så är du automatiskt med i utlottningen av en 28 tum Trek FX 2 City Hybrid 18 växlad cykel värde 859€ från Bifa Bike.... Läs mer »

Onlineträning

Träna var du vill, när du vill!
För dig som är plusmedlem på Avancia hälsar vi nu välkommen till hemmaträning online i samarbete med FortGjort Home. Detta ingår i ditt medlemskap som plusmedlem, 6 månader eller Terminskort för studerande!
Gör så här:
1. Klicka på länken HÄR, följ anvisningarna och registrera ditt... Läs mer »

Kom igång med styrketräning för ungdom med Personlig Träning

Är du en ungdom (minst 13 år) och är intresserad av personlig träning för att komma igång på bästa sätt med styrketräning? 
Under 2 st pt-träffar tränar du ensam eller i par med vår PT Jennifer där ni går igenom ett program som är skräddarsytt för dig/er utifrån dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och... Läs mer »

InBody - den bästa vågen på marknaden

Vi gör kroppsmätningar med den populäraste vågen på marknaden InBody.
När du ställer dig på en vanlig våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på... Läs mer »