Emelie Börman - kostrådgivning

I samarbete med Avancia erbjuder Emelie från Leva Börman erbjuda er kunder kostrådgivning och hälsocoaching. Emelie är lic kostrådgivare:

"Hej Emelie här,

För dig som inte känner mig sen tidigare så heter jag Emelie Börman och är 34 år. Jag är socionom i grunden men även utbildad licensierad kostrådgivare, yogainstruktör och även gått kurser i rawfood, coaching och pedagogik. Jag har jobbat många år som socialarbetare, yogainstruktör och egenföretagare inom hälsa och personlig utveckling. Jag har ägt och drivit wellnessföretaget Leva Börman i fem år och just nu erbjuder jag yoga och kostrådgivning på Avancia.

Jag vill gärna berätta lite mera om kostrådgivningen - hur den är upplagd och vad du kan förvänta dig! Under det första mötet är mitt fokus att få en bild av dig, dina målsättningar och ditt behov av hjälp och stöd. Jag gör en kartläggning av din livssituation, ditt mående, dina matvanor och ditt leverne. Dessutom talar vi om dina förväntningar, tankar och känslor. Med andra ord tar jag reda på vem du är och hur ditt utgångsläge ser ut. Under denna träff kommer jag mest att ställa frågor och lyssna aktivt på de svar du ger mig. Jag kommer att ha fullt fokus på dig och din historia. Utifrån det första mötet utarbetar jag sedan en hälso- och kostplan med:

- Allmän information om dig  
- Kroppsmätningar
- Sammanfattning av utgångsläget
- Förväntningar
- Önskad kosthållning
- Kort sammanfattning av nuläget
- Problematik och symtom
- Målsättning
- Plan för att uppnå målsättning
- Kostplan
- Vad du ska undvika
- Vad du bör äta ofta/dagligen
- Recept för dagens alla mål
- Goda råd och allmänna tips

Under den andra träffen delger jag dig planen och vi går igenom den tillsammans för att uppnå en gemensam bild av utgångsläget och vilket/vilka mål som vi tillsammans strävar mot. Jag jobbar utifrån principen ”hjälp till självhjälp” eftersom jag bara kan ge dig kunskapen och verktygen - jobbet behöver du själv göra.

Priser:

Gällande priser så har jag ett paketpris som gäller två träffar samt en kostplan för endast 179 €. Annars kostar ett första besök kostar vanligen 50€, en återträff 69€ och en kostplan 79€.

Jag kommer i huvudsak att ta emot kunder på tisdagar och torsdagar kl. 9-13 i ett rum på Avancia. Träffar på andra tider enligt överenskommelse. Hoppas du vill ta steget och påbörja din resa mot ett friskare och mer hälsosamt liv med mig. Jag ser fram emot att få hjälpa och stödja dig! Tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor och funderingar. Jag nås lättast genom att du skickar mail till info.levaborman@gmail.com. Önskar er allt gott!"