Nyheter

Våra populära sommarkort

Investera i det bästa vaccinet mot ohälsa och dåligt humör = TRÄNING
Vi erbjuder Ålands största utbud av träning med två välutrustade gym och ett mycket brett gruppträningsschema. Vi erbjuder även virtuell gruppträning som rullar på från tidig morgon till sen kväll. Du får även tillgång till hemmaträning.  Allt detta... Läs mer »

Sommarens stora utmaning, vinn en cykel värd 599 €

Det lönar sig att träna hos oss i sommar. Förutom att du orkar mera och mår bättre i vardagen så kan du även vinna fina priser. För tionde året irad ordnar vi en enkel och stor sommarutmaning med en mycket fin huvudvinst! Träna minst 30 ggr i sommar (perioden 1 juni till 31 augusti) så är du automatiskt med i... Läs mer »

InBody - den bästa vågen på marknaden

Vi gör kroppsmätningar med den populäraste vågen på marknaden InBody.
När du ställer dig på en vanlig våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på... Läs mer »

PT Guld - Få ut maximalt av din träning

PT Guld är ett paket där du träffar din Personliga Tränare 4 ggr i månaden + en kroppsmätning. Det mest prisvärda alternativet där du får ut maximalt av din träning och når dina mål snabbast. 
Plussa på 199€ i månaden på ditt befintliga medlemskap och du får 4 st PT-träffar (h) och en kroppsmätning varje månad.... Läs mer »

Fort Gjort HOME - Gratis onlineträning för dig som aktiv medlem

Vi erbjuder gratis onlineträning från FortGjort  för dig som är aktiv medlem hos oss. Träna hemma tillsammans med massor av olika gruppträningspass från FortGjort. 
Så här fungerar tjänsten FortGjort HOME:
- Gå in på https://fortgjort.se/konto-medlem/
- Fyll i informationen som anges, och välj Avancia som ditt... Läs mer »

Höstens nyhet JUMPING® FITNESS

Vår nyhet Jumping® Fitness!
Jumping® är en dynamisk träningsform som utförs på specialutvecklade trampoliner. I ett Jumping pass ingår det en kombination av snabba och långsamma hopp, dynamiska spurter, balansövningar, styrkeövningar, enkel kordination och stretch. Detta ger dig den perfekta konditionsträningen under... Läs mer »

Har du testat på FortGjort?

Vi har glädjen att presentera en stor gruppträningsnyhet som vi började med i höstas: gruppträningskonceptet FortGjort. FortGjort Träning är enkel, effektiv och framförallt rolig. Träningspassen är endast 25 minuter och det ger fler människor tid till motion. Vi har därmed breddat vårt gruppträningsschema ännu mer. ... Läs mer »