Nyheter

HÖSTSPECIAL 15-10% rabatt på träningskort

Just nu är det viktigare än någonsin att träna och hålla sig stark
Vi har ett utbud och bredd av träning som ingen annan har. Nu har vi 15% rabatt på 24 månader medlemskap och 10% rabatt på 12 månader, 6 månader och terminskort för studerande. 
All träning ingår, styrketräning, kondition, gruppträning, virtuell... Läs mer »

Massagetillfälle med Fysio Åland fredag 25.9

Fysio Åland har massagemottagning på fredag 25.9 från kl 16.00 och framåt i Avancias lokaler på Neptunigatan. Bokning görs direkt till Fysio Åland via mejl eller telefon.
Priserna är följande: 
30 min - 40€
45 min - 50€
60 min - 60€
90 min - 80€
Med Avancias PLUSmedlemskort får du 10% rabatt på tjänsterna! ... Läs mer »

Fort Gjort HOME - Gratis onlineträning för dig som aktiv medlem

Vi erbjuder gratis onlineträning från FortGjort  för dig som är aktiv medlem hos oss. Träna hemma tillsammans med massor av olika gruppträningspass från FortGjort. Perfekt att med träningen exempelvis till stugan i sommar. 
Så här fungerar tjänsten FortGjort HOME:
- Gå in på https://fortgjort.se/konto-medlem/
- Fyll i... Läs mer »

Höstens nyhet JUMPING® FITNESS

Vi har en glädjande nyhet att berätta för er! Inom kort kommer vi erbjuder den fantastiska träningsformen Jumping® Fitness!
Jumping® är en dynamisk träningsform som utförs på specialutvecklade trampoliner. I ett Jumping pass ingår det en kombination av snabba och långsamma hopp, dynamiska spurter, balansövningar,... Läs mer »

Sommarens stora utmaning, vinn en cykel värd 699 €

Yes det blir en sommarutmaning även i år med en mycket fin huvudvinst! Träna minst 30 ggr i sommar (perioden 1 juni till 31 augusti) så är du med i utlottningen av en snygg och praktisk Monark Cykel från vår samarbetspartner Sportia, värde 699 €.
 
PT timme värd 68 €.
5 st Foodbox värd 37,50 €
samt andra småvinster.... Läs mer »

Nu är vi igång med THE TRIP

Nu har vi utvecklat vår inomhuscykling och tagit in nya konceptet THE TRIP LIVE. THE TRIP™ är en 45 minuter guidad (med instruktör) intervallbaserad cykelklass i 3D som tar dig med på en resa genom digitalt skapade världar. Du kanske cyklar uppför en brant glaciär, jagar futuristiska cyklister, sprintar genom floder... Läs mer »

Har du testat på FortGjort?

Vi har glädjen att presentera en stor gruppträningsnyhet som vi började med i höstas: gruppträningskonceptet FortGjort. FortGjort Träning är enkel, effektiv och framförallt rolig. Träningspassen är endast 25 minuter och det ger fler människor tid till motion. Vi har därmed breddat vårt gruppträningsschema ännu mer. ... Läs mer »