Vi utvecklar vår inomhuscykling och tar in nya konceptet THE TRIP LIVE. THE TRIP™ är en 45 minuter guidad (med instruktör) intervallbaserad cykelklass i 3D som tar dig med på en resa genom digitalt skapade världar. Du kanske cyklar uppför en brant glaciär, jagar futuristiska cyklister, sprintar genom floder av lava eller cyklar genom en stad i rymden. THE TRIP™ skapar ett visuellt syfte med din träning som gör att du slutar tänka på den fysiska ansträngningen och istället pushar dig själv vidare. Detta är mycket unikt och vi kommer vara en av de få ställena i världen som erbjuder detta. Kolla in mer info om denna häftiga träningsupplevelse här. 

Här kan du även se en film om detta

Vi har premiär för detta tisdag den 25/2 februari. Vi kommer köra 3 st pass under kvällen så att så många som möjligt får vara med: Kl.17.00 , Kl.18.00  och kl.19.00 . Bokning kan göras 6 dagar före! 

Det är inte slut här, i o m detta kommer vi också att erbjuda LesMills virtuella cykelpass som RPM och SPRINT, färdigt koreograferade cykelpass vi kan köra på tider då vi normalt inte har egna cykelpass. Cykling är en superbra träningsform, den är skonsam och alla klarar av det. SPRINT erbjuder vi ju sen tidigare och du kan läsa mer om det här och om RPM kan du läsa mer om här.  Detta startar vi med på onsdag den 26/2.

Vi kör fortsättningsvis våra egna cykelpass framöver. För aktuellt schema kolla in vår bokningssida.

Tanken är att vår cykelsal skall vara en mötespunkt varje minut där programmen rullar på från tidig morgon till sen kväll.Välkomna och ta del av denna stora satsning!