Nyheter

Ta del av vårt populära sommarkort

Prioritera dig själv och satsa på en aktiv sommar hos oss
Vi erbjuder Ålands största utbud av träning med två välutrustade gym och ett mycket brett gruppträningsschema. Vi erbjuder även virtuell gruppträning som rullar på från tidig morgon till sen kväll. Du får även tillgång till onlineträning (läs mer om det HÄR). ... Läs mer »

Anmäl dig till Carlso Cancerrun - rabatt för dig som är plusmedlem

CARLSRO CANCER RUN 2023 SÖNDAGEN DEN 11 JUNI KL 12.00 I DEGERBY
Carlsro Cancer Run arrangeras för tredje gången och i år är Avancia med som samarbetspartner.
Kom och var med och stöd kampen mot cancern, samtidigt som vi får en trevlig dag tillsammans med motion i fin miljö och möjlighet till god mat efteråt.
Loppet... Läs mer »

Boka tid med en medlemsrådgivare

Är du intresserad av att börja träna men vet inte hur allt fungerar och vad vi erbjuder? 
Boka in en kostnadsfri medlemsrådgivning på 15-20min med Filip eller Victor på Neptunigatan. På träffen får ni en visning i gymmet och resten av lokalen. Du får även info om medlemskap, övriga tjänster som PT, gruppträning osv.... Läs mer »

Köp ditt träningskort i vår webshop

Du kan enkelt och smidigt köpa ditt medlemskap i vår webshop. Ta dig dit genom att trycka HÄR. Annars välkommen in till receptionen på Neptunigatan 1!

Onlineträning

Träna var du vill, när du vill!
För dig som är plusmedlem på Avancia hälsar vi nu välkommen till hemmaträning online i samarbete med FortGjort Home. Detta ingår i ditt medlemskap som plusmedlem, 6 månader eller Terminskort för studerande!
Gör så här:
1. Klicka på länken HÄR, följ anvisningarna och registrera ditt... Läs mer »