Nyheter

Vi firar 10 år på Avancia Neptunigatan i januari 2019.
Fr.o.m 2 januari t.o.m fredag den 18 januari kör vi vår SUPERKAMPANJ med 10 € i rabatt på varje månad på träningskorten 12 och 24 månaders plusmedlemskap, prisexempel från 33 € per månad! Vi har även ett specialpris på vårt terminskort för studerande, läs mer om... Läs mer »
Varje onsdag kl.10.30 på vårt gruppträningsschema har vi ett seniorcirkelträningspass med vår licensierade PT Josefin. Det är ett 45 minuters pass som består av olika övningar där hela kroppen kommer få jobba. Passet är en blandning av styrke-, konditions- och balansövningar och är anpassat så både nya och lite mer... Läs mer »
Fram till den 18 januari kan du köpa ett PT-startpaket för endast 183€(norm. pris 204€). I det ingår 30 min konsultation + 3h personlig träning. Passa på att ta del av detta fina erbjudande och du kan läsa mer om Personlig Träning här. 
Vi välkomnar vår nya Personliga Tränare (PT) Josefin Ingerström. Här kan ni läsa om henne: 
"Jag heter Josefin Ingerström och är Avancias nya PT. Jag är 19år gammal och tog studenten från Ålands Lyceum nu i somras. När jag blev klar med Lusse så bestämde jag mig för att hoppa på en utbildning för att bli PT och... Läs mer »
Nu erbjuder vi gymintroduktion två gånger i veckan. Tisdagar och torsdagar kl.18.00 erbjuds visning och introduktion i våra gym på Neptunigatan och Torggatan med våra PT:n Tina och Josefin. För PLUSmedlemmar är det helt gratis, övriga 35€. Boka in dig i bokningssystemet eller ring 018-15215.
Under introduktionen går... Läs mer »
Som första träningsaktör på Åland erbjuder vi virtuell gruppträning. Les Mills Virtual erbjuder populära program från Les Mills där du tränar framför en stor bildskärm med neddämpad belysning och bra ljud instruerade av dem som koreograferar själva klasserna. Detta är ett mycket bra komplement till vanlig gruppträning... Läs mer »
Vi har glädjen att få presentera Foodbox
Avancia har blivit återförsäljare av den fantastiska produkten som endast kommer finnas hos oss på Åland! Foodbox är ett nytt koncept med flera färdiglagade rätter! 
Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och... Läs mer »