Nyheter

Sportlovserbjudande vecka 8

Under sportlovet vecka 8 (17-23/2) kan du som studerande eller pensionär träna hos oss för endast 17,90€, övriga 25€.
Testa på vårt stora gym på Neptunigatan 1, vi har massor av frivikt, gym- och konditionsmaskiner, eller testa på vår gruppträning och våra virtuella pass. 
Är du inte medlem får du låna ett medlemskort... Läs mer »

Premiär för THE TRIP

Vi utvecklar vår inomhuscykling och tar in nya konceptet THE TRIP LIVE. THE TRIP™ är en 45 minuter guidad (med instruktör) intervallbaserad cykelklass i 3D som tar dig med på en resa genom digitalt skapade världar. Du kanske cyklar uppför en brant glaciär, jagar futuristiska cyklister, sprintar genom floder av lava... Läs mer »

Massagetillfälle med Fysio Åland onsdag och torsdag 12-13.2

Fysio Åland har massagemottagning på onsdag och torsdag 12-13.2 från kl 17.00 och framåt i Avancias lokaler på Neptunigatan. Bokning görs direkt till Fysio Åland via mejl eller telefon. Priserna är följande: 
30 min - 40€
45 min - 50€
60 min - 60€
90 min - 80€
Med Avancias PLUSmedlemskort får du 10% rabatt på... Läs mer »

Har du testat på FortGjort?

Vi har glädjen att presentera en stor gruppträningsnyhet som vi började med i höstas: gruppträningskonceptet FortGjort. FortGjort Träning är enkel, effektiv och framförallt rolig. Träningspassen är endast 25 minuter och det ger fler människor tid till motion. Vi har därmed breddat vårt gruppträningsschema ännu mer. ... Läs mer »