Nyheter

Öppet Hus lördag 30.10 - testa på vårt utbud gratis

Välkomen på Öppet Hus till oss på Neptunigatan 1 lördag den 30.10 kl.10-14
Fri styrketräning på Neptunigatan kl.10.30-13.30
Fri gruppträning på Neptunigatan enligt schema (se nedan) och lediga platser. Du kan också testa på våra virtuella pass.
Fina erbjudanden på träningskort och PT-paket. Läs mer om dem nedan. ... Läs mer »

Foodboxutmaning - kom i bättre form på 10 dagar

Här kommer en utmaning i världsmästarklass.  
Elin Cederroos tvåfaldig världsmästare i boxning utmanar dig att under 10 dagar vara med i en kost- och träningsutmaning för att komma i form.  
Du kan från och med nu boka din plats till utmaningen som startar 7 oktober, sista start för deltagande är 19 november. I... Läs mer »

Gruppträningsutmaning

Under oktober månad så kör vi en GRUPPTRÄNINGSUTMANING! Kanske har du aldrig testat gruppträning förut, kanske känner du att du kört fast i träningen. Nu har du chansen att anta utmaningen!Testa så många OLIKA instruktörsledda pass som möjligt under oktober månad och var med och tävla om fina priser! Hämta din... Läs mer »

Ny Personlig Tränare - Mattias Björk

Vi välkomnar Mattias Björk som är ny PT hos oss. Här presenenterar han sig: 
Hej på Er! Mattias heter jag och äntligen får jag möjlighet att komma igång igen med personlig träning! Jag är utbildad internationellt certifierad personlig tränare genom IPTA i Marbella!
Träning för mig är såklart vitt och brett men något... Läs mer »

InBody - den bästa vågen på marknaden

Vi gör kroppsmätningar med den populäraste vågen på marknaden InBody.
När du ställer dig på en vanlig våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på... Läs mer »

PT Guld - Få ut maximalt av din träning

PT Guld är ett paket där du träffar din Personliga Tränare 4 ggr i månaden + en kroppsmätning. Det mest prisvärda alternativet där du får ut maximalt av din träning och når dina mål snabbast. 
Plussa på 199€ i månaden på ditt befintliga medlemskap och du får 4 st PT-träffar (h) och en kroppsmätning varje månad.... Läs mer »

Fort Gjort HOME - Gratis onlineträning för dig som aktiv medlem

Vi erbjuder gratis onlineträning från FortGjort  för dig som är aktiv medlem hos oss. Träna hemma tillsammans med massor av olika gruppträningspass från FortGjort. 
Så här fungerar tjänsten FortGjort HOME:
- Gå in på https://fortgjort.se/konto-medlem/
- Fyll i informationen som anges, och välj Avancia som ditt... Läs mer »