Nyheter

Vi firar 30 år - jubileumskampanj

Just nu är det många som vill komma igång med träning och hälsa, Avancia har gjort det lätt för dig och erbjuder nu bästa pris på träningskort och har samlat allt under samma tak! Vi firar hela 30 år i år och då vill vi passa på att erbjuda nya som aktiva kunder ett fint jubileumserbjudande:
Medlemskap
24 månader... Läs mer »

Föräldrafys- träning för dig som är hemma med barn

Även denna höst startar vi en grupp för dig som är hemma med småbarn och vill komma igång eller hålla igång din träning. Perfekt tillfälle att ta med ditt barn och få din träning gjord samtidigt som du får träffa andra föräldrar. Fokuset kommer dock att vara på träningen för dig som förälder.
Vi tränar i vår stora... Läs mer »

Turistpriser i sommar - nu med nyckelgym

För dig som är på besök på Åland under någon vecka i sommar erbjuder vi såklart turistpriser:
1 träning: 13,90€ (ej nyckelgym)
Träna hur mycket du vill i 1 vecka: 26€
Träna hur mycket du vill i 2 veckor: 42€
Träna hur mycket du vill i 3 veckor: 53€
 
Lägg till 5€ på veckokort och du får tillgång till nyckelgym och... Läs mer »

Onlineträning

Träna var du vill, när du vill!
För dig som är plusmedlem på Avancia hälsar vi nu välkommen till hemmaträning online i samarbete med FortGjort Home. Detta ingår i ditt medlemskap som plusmedlem, 6 månader eller sommarkort!
Gör så här:
1. Klicka på länken HÄR, följ anvisningarna och registrera ditt personliga... Läs mer »

Sommarens stora utmaning, vinn en cykel värd 779 €

Det lönar sig att träna hos oss i sommar. Förutom att du orkar mera och mår bättre i vardagen så kan du även vinna fina priser. För elfte året irad ordnar vi en enkel och stor sommarutmaning med en mycket fin huvudvinst. Detta år fyller vi 30 år så vi satsar rejält på denna utmaning! Träna minst 30 ggr i sommar på... Läs mer »

Kom igång med styrketräning för ungdom med Personlig Träning

Är du en ungdom (minst 13 år) och är intresserad av personlig träning för att komma igång på bästa sätt med styrketräning? 
Under 2 st pt-träffar tränar du ensam eller i par med vår PT Jennifer där ni går igenom ett program som är skräddarsytt för dig/er utifrån dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och... Läs mer »

InBody - den bästa vågen på marknaden

Vi gör kroppsmätningar med den populäraste vågen på marknaden InBody.
När du ställer dig på en vanlig våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på... Läs mer »