InBody - väg dig med bästa vågen på marknaden

Vi gör kroppsmätningar med den populäraste vågen på marknaden InBody.

När du ställer dig på en vanlig våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt. En vägning med InBody hjälper dig att lägga upp en strategi mot just dina målsättningar, förenklar träningsuppföljning och resultaten blir tydligare

InBody är en bio-impedansmätare som har åtta mätpunkter. Mätprocessen är enkel då du står barfota på en plattform samtidigt som du håller i två handtag. InBody används därför i forskning och elitidrott och har en jämförbarhet mot DXA röntgen på 98% och är den mest precisa på marknaden.

Vågen mäter dig från insidan och gör det möjligt för dig att se hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, visceralt fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i kroppen. Du ser också tydligt var på kroppen fettet och musklerna sitter. Vågen tar hänsyn till bra muskelmassa och ger dig ”rätt” värden utefter dina förutsättningar. Oavsett om du ska upp eller ner i vikt så får du även rekommenderat dagligt intag kalorimässigt.

Med en vägning ser du vad du behöver förändra oavsett dina mål. Du får resultatet snyggt utskrivet direkt. Efter en tid kan du sedan göra en ny vägning och jämföra tidigare resultat.

Pris:

PLUSmedlem 19€
Medlem 24€
Övriga 30€

Du kan också köpa 10ggr (personligt). Kan även köpas som gåva i form av ett presentkort:

10 ggr PLUSmedlem 165€
10 ggr Medlem 210€

Du kan köpa Inbody-vägningar genom att trycka här eller besök receptionen.

Boka din tid direkt till en av våra PT eller kontakta receptionen!