Livstilscoaching i samarbete med Coaching by Back

Tycker du det är svårt att få till alla pusselbitar som hör till en hälsosam livsstil så som kost, styrketräning och motion som både tar dig framåt mot dina mål men som också känns hållbart?

Känns det som att dina försök att ta tag i kosten lätt rinner ut i sanden när första motivationssvackan kommer?

Hade det varit enklare om du hade någon som gör upp en plan samt ”håller koll” på dig och inte låter dig ge upp? Någon du kan höra av dig till direkt du har frågor eller annars bara behöver extra pepp?

Då tror vi att vår nya tjänst Livsstilscoaching som vi nu kan erbjuda dig i samarbete med Coaching By Back (Camilla Back & Jennifer Erni Ulenius) skulle passa dig perfekt!

Livsstilscoaching är till för dig som behöver hjälp med att lägga alla pusselbitar på plats för att äntligen nå dina mål med t.ex viktnedgång, ökad styrka/muskelmassa eller bibehålla en hälsosam form och livsstil. Skillnaden mellan Personlig träning på gymmet och Livsstilscoaching är att i Livsstilscoachingen sker kontakten inte via träffar på gymmet utan via en app så att du ska kunna ha med dig din Livsstilscoach i vardagen även utanför gymmet!

Du får:

  • Personligt utformad kostplan med flera recept att välja mellan per måltid som byts varje månad och justeras direkt det behövs. I din app kan du välja hur många måltider du vill förbereda per gång och recepten justeras därefter.

  • Möjlighet att smidigt via din app skapa en shoppinglista när du handlar mat.
  • Personligt utformat träningsprogram enligt dina målsättningar. (Obs här ingår ej personlig genomgång i gymmet men det finns videobeskrivning av alla övningar).
  • Träningsdagbok i appen för att hålla koll på din träningshistorik och se till att du utmanar dig med tyngre och tyngre vikter i takt med att du blir starkare.
  • Aktivitetsmål för din vardagsmotion.
  • Veckoincheckning i din app varje vecka (du svarar på några frågor om hur din vecka varit och resultat för veckan) med återkoppling/feedback.
  • Chattfunktion i appen direkt vid frågor som dyker upp om kost och träning i vardagen.
  • Justering av alla dina program direkt det behövs så att du hela tiden går framåt mot dina mål.

Pris:

Paket: Pris per månad (bindningstid 3 månader):
Kost & Träning 160€
Endast Kost 130€
Endast Träning 110€

Vill du göra en större satsning finns fortsatt längre medlemskap efter startmånaderna till förmånligare pris.
Erbjudande till aktiva medlemmar hos Avancia: Ingen startavgift (normalt 20€)

Gör en intresseanmälan genom att trycka HÄR så återkommer Camilla eller Jennifer till dig med mer information.
Har du frågor kan du även maila camillaback@avancia.ax eller jenniferulenius@avancia.ax