Jumping Fitness

Vikt: 

0

Jumping Fitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform på små studsmattor. Här gäller det att trycka ner fötterna i mattan för att få till hoppen. Passet passar alla åldrar, från nybörjare till elitidrottare (ej passligt för gravida). Du kommer snabbt märka resultat på din kondition, styrka, balans, flexibilitet och det stärker även benstomme och leder. Det är skonsamt för knä,höft och rygg. Mattan tar upp 70 % av stötarna. Jumping® är tre gånger så effektivt som joggning. På ett pass förbränner du allt mellan 500-1000 kalorier.
GLÖM INTE vattenflaskan, en svetthandduk och ett par rena inneskor så kör vi!!

Jumping 50: 

I detta 50 minuters pass hittar du olika typer av tempo i hopplåtarna: lätt-, mellan- och högt tempo. Passet innehåller också en styrkelåt, nedvarvnings hopplåt och stretch på slutet. Vi håller oss både till enkla bashopp och även rörelsekombinationer i takt till musiken. Vi ser också till att återhämta oss med ordentliga pauser emellan låtarna. Jumping 50 passar alla åldrar och är en perfekt rehabträning, konditionsträning, balansträning och bäckenbottenträning.

Jumping Basic 30:

I detta 30 minuters pass håller vi oss mestadels till lätt,- och mellantempo. Vi fokuserar även på enkla bassteg och rörelsekombinationer i takt till musiken. Vi slutar alltid på topp med en högintensiv hopplåt innan vi sen varvar ner i en skön stretch. Jumping Basic är en väldigt skonsam träningsform men kan också bli en mer intensiv och krävande träning - om du vill! Här förbättrar vi vår kondition, styrka & balans. Jumping Basic passar alla åldrar och är också en perfekt rehabträning och bäckenbottenträning.

Jumping Cirkelträning 50:

Här jobbar vi på vår egna trampolin med konditionsövningar och styrkeövningar för hela kroppen i 50 minuter. Ett perfekt pass för dig som vill slippa kordinationsträningen och bara köra på med samma övningar om och om igen. Vi börjar jobba med lite längre sekunders arbete och vila och efter varje varv vi kört klart så blir det kortare tider vi arbetar och vilar i. På det här passet väljer man själv vilket tempo man vill köra i. Här förbättrar vi vår kondition, styrka & balans. 

 

Läs mer om Jumping® Fitness här