Covid-19

Det är extra viktigt att ta hand om sin hälsa i dessa tider och det är viktigt för oss att du som medlem ska känna dig trygg att besöka någon av våra två anläggningar. Här kan du läsa om våra aktuella åtgärder. Vi följer noga utvecklingen bland våra myndigheter och är redo att sätta in nödvändiga åtgärder om situationen förändras. 

Förutom att vi fortsätter hålla god städning och hygien på våra anläggningar, så ber vi verkligen alla våra tränande att ta situationen på allvar och tvätta händerna noggrant innan du börjar träna och använda handsprit samt hjälpa till att torka av redskap och allt annat du använt med desinfektionsmedel som finns utsatt i gymmens olika områden. Likaså om du känner dig det minsta krasslig, trött eller förkyld så stanna hemma. Du kan även använda handskar. Alla besök sker som vanligt på egen risk. 

Det är även viktigt att alla sköter sig och du som har varit utanför Finland inom 14 dagar får inte besöka oss. Ta gärna med en resebiljett eller annat intyg som bekräftar din hemkomst! 

Vi ber alla tränande att hålla avstånd så gott det går och vi har begränsat gruppträningsantalen till max 20 st deltagare per pass. Om du inte vill låna matta till gruppträningen kan du självklart ta med din egna. 

Vi erbjuder två stycken gym och kanske du har möjlighet att träna på dagtid när det är mindre folk? Tänk även på att vi erbjuder virtuell gruppträning från tidig morgon till sen kväll 7 dagar i veckan. Du kan även ringa till oss innan ditt besök och fråga hur många tränande vi har just då.

För dig som vill träna hemma erbjuder vi hemmaträning online från FortGjort där du som medlem kan göra din träning hemma. Läs mer om hur du kan träna hemma online genom att trycka här.  Vi har även en Facebookgrupp där du som aktiv medlem kan gå med i. Där får du en massa tips på hemmaträning från vår personal, gruppen heter "Hemmaträning med Avancia".

Är du över 70 år har du möjlighet att pausa ditt träningskort. Betalar du månatligen dras det som vanligt, men du får tillgodo den tid du har pausat efter att din nuvarande bindningstid enligt avtal är avslutad. Tänk då på att du inte har tillgång till onlineträning om du väljer att pausa ditt medlemskap. Vi skulle även vara mycket tacksamma om du väljer att inte göra det. På så sätt bidrar du till att det är större chans att vi finns kvar när denna kris är över då även vi märker av denna kris hårt. För att pausa ditt träningskort om du är över 70 år eller har andra frågor maila info@avancia.ax eller filipmeklin@avancia.ax. Om du inte har en epost kan du ringa 018-15215.