Covid-19

Det är extra viktigt att ta hand om sin hälsa i dessa tider och det är viktigt för oss att du som medlem ska känna dig trygg att besöka någon av våra två anläggningar. Här kan du läsa om våra aktuella åtgärder. Vi följer noga utvecklingen bland våra myndigheter och är redo att sätta in nödvändiga åtgärder om situationen förändras. 

Förutom att vi fortsätter hålla god städning och hygien på våra anläggningar, så ber vi verkligen alla våra tränande att ta situationen på allvar och tvätta händerna noggrant innan du börjar träna och använda handsprit samt hjälpa till att torka av redskap och allt annat du använt med desinfektionsmedel som finns utsatt i gymmens olika områden.  Du kan även använda handskar. Likaså om du känner dig det minsta krasslig, trött eller förkyld så stanna hemma. Alla besök sker som vanligt på egen risk. 

Följ myndigheternas rekommendationer om karantän efter vistelser utomlands. 

Vi ber alla tränande att hålla avstånd så gott det går och vi har begränsat gruppträningsantalen till max 20 st deltagare per pass. Om du inte vill låna matta till gruppträningen kan du självklart ta med din egna. 

Vi erbjuder två stycken gym och kanske du har möjlighet att träna på dagtid när det är mindre folk? Tänk även på att vi erbjuder virtuell gruppträning från tidig morgon till sen kväll 7 dagar i veckan. Du kan även ringa till oss innan ditt besök och fråga hur många tränande vi har just då.

För dig som vill träna hemma erbjuder vi hemmaträning online från FortGjort där du som medlem kan göra din träning hemma. Läs mer om hur du kan träna hemma online genom att trycka här.  Vi har även en Facebookgrupp där du som aktiv medlem kan gå med i. Där får du en massa tips på hemmaträning från vår personal, gruppen heter "Hemmaträning med Avancia".

Har du frågor? Kontakta då info@avancia.ax eller filipmeklin@avancia.ax.