Tiina Kreku

Här kan du läsa mer om vår PT Tiina: 

Jag tror på att rörelse är den bästa medicinen för kroppen och även för hjärnan. Oavsett hur din vardag ser ut behöver du ta hand om din kropp, den enda du faktiskt har.

Jag har både haft ett stillasittande kontorsarbete och jobbat inom restaurangbranschen där tunga lyft, statiskt muskelarbete och alldeles för mycket pommes har gjort mer skada än nytta för kroppen. Jag vet att om kroppen slits i arbetet behöver den tränas upp för att orka, och att rörligheten tar skada av ensidig vardag där samma saker upprepas gång efter gång, eller inte alls – när du sitter på den bekväma arbetsstolen och dina sätesmuskler sover djupare än du på nätterna. Både du och jag behöver träna upp våra svagaste punkter för att förebygga skador och orka i vardagen, både hemma och i arbetet. Det viktigaste för mig är att du hittar ett sätt att träna som du tycker om. Träningen ska vara rolig, utmanande och ge små eller stora vinster i vardagen. Jag älskar att testa på nya övningar och jag kommer även att utsätta dig för dem. Vill du kombinera träningen med bra och näringsrik mat (och gott ska det vara!) tillsammans med mig har vi ett vinnande koncept.

Jag finns här för dig som:

  • vill ändra din livsstil
  • vill förbättra din hållning
  • behöver konkreta kostråd
  • vill ta din träning till nästa nivå
  • vill bygga upp muskelmassa och bli starkare
  • tar träningen på allvar men inte alldeles för seriöst!

 

Jag är licensierad personlig tränare vid FAF Finland och licensierad kostrådgivare vid Bergklint Education. Som personlig tränare har jag jobbat sedan hösten 2014.

 

Här nedan ser du citat från hennes kunder:

”Tiina fick mig att känna mig välkommen, glad och motiverad. Hon gav mig bra riktlinjer för att leva ett hälsosammare, smidigare och lättare liv. När kroppen inte svarade på de nya kostråden gav hon inte upp förrän vi tillsammans hittade något som funkade för mig. Tiina gav mig känslan av att jag är mycket starkare fysiskt än vad jag själv trodde och gav mig roliga men samtidigt utmanande övningar. Med Tiina var träningspassen ofta en glädjestund med mycket skratt men hon tog sig även tid att lyssna när något tyngde mig privat, för att sedan forma ilskan till fysisk styrka. Att även få tips utanför gymmet på mail och andra sociala medier fick mig att hålla motivationen uppe hela tiden.”

 

"I Tiina har jag hittat den perfekta PT:n för mig. Hon brinner för sitt jobb och gör träningen rolig. Hon är noga med tekniken och ser till att du gör rätt för att uppnå maximal effekt och minimera riskerna för skador. ”Vad tror du att du tränar nu?” får man ibland höra och med de små justeringar av övningarna hon föreslår så känner man direkt hur de ”biter bättre”. Tiina tar alltid fram nya övningar och kombinationer, vilket håller träningen intressant och ger goda idéer för den egna träningen. Upplägget ger också kontinuitet och förhindrar att man prioriterar bort träningen och hamnar tillbaka på ruta gå. Ytterligare en fördel med Tiina är att hon har bra humor och är någon man kan prata med under träningen om vad som helst. Det gör det ännu roligare att träna. Jag kan varmt rekommendera Tiina för alla som vill ha en socialt och tekniskt kompetent tränare som får dig att tycka om att träna."

 

"Tiina gjorde ett kostschema till mig i slutet av förra året, för att jag var väldigt intresserad av hur jag borde äta. 

Tiina berättade att jag äter alltför oregelbundet och också alltför lite mat. Hon fick mig att inse att det inte är alls så svårt som jag alltid har tänkt att äta hälsosamt. Jag får äta min smörgås med ost på morgonen om jag vill och jag behöver inte tänka alltför komplicerat med maten.Jag är väldigt nöjd över mina matvanor nu. Några kilon har fallit av fastän jag ätit mera. Det som jag är mest nöjd med är att det känns att jag har tappat ”centar” från kroppen. Jag mycket nöjd med min kroppsform just nu - så tusen tack, Tiina!"

 

Boka in en tid till Tiina genom att maila henne på tiinakreku@avancia.ax