Nyheter

Vi startar en ny senioträningsgrupp. Under seniorkursen komer du att introduceras till styrke- och konditionsträning i det stora gymmet på Neptunigatan samt nyckelgymmet på Torggatan. Du lär dig att träna på ett säkert och korrekt sätt, samtidigt som träningen anpassas efter egen förmåga. Vi går igenom allt från... Läs mer »
Vi välkomnar vår nya Personliga Tränare (PT) Josefin Ingerström. Här kan ni läsa om henne: 
"Jag heter Josefin Ingerström och är Avancias nya PT. Jag är 19år gammal och tog studenten från Ålands Lyceum nu i somras. När jag blev klar med Lusse så bestämde jag mig för att hoppa på en utbildning för att bli PT och... Läs mer »
Ge dig själv och dina nära och kära träningsglädje och välmående i julklapp! Vi hjälper dig!
Bästa klappen:
Köp ett presentkort med valfri summa. Mottagaren kan ta del av ett 10-års jubileumserbjudande och använda presentkortet som delbetalning eller om man vill använda presentkortssumman till sitt nuvarande... Läs mer »
3 veckor studerande träningskort för endast 29,90 €, eller icke studerande 34,90 €
Passa på och träna hos oss då du är hemma på Åland och har jullov, du får själv välja din 3 veckorsperiod så att den passar din ledighet. Vi har även förmånliga veckokort mm!
Har du inget medlemskort får du låna ett av oss.... Läs mer »
Nu erbjuder vi gymintroduktion två gånger i veckan. Tisdagar och torsdagar kl.18.00 erbjuds visning och introduktion i våra gym på Neptunigatan och Torggatan med våra PT:n Tina och Josefin. För PLUSmedlemmar är det helt gratis, övriga 35€. Boka in dig i bokningssystemet eller ring 018-15215.
Under introduktionen går... Läs mer »
Som första träningsaktör på Åland erbjuder vi virtuell gruppträning. Les Mills Virtual erbjuder populära program från Les Mills där du tränar framför en stor bildskärm med neddämpad belysning och bra ljud instruerade av dem som koreograferar själva klasserna. Detta är ett mycket bra komplement till vanlig gruppträning... Läs mer »
Vi har glädjen att få presentera Foodbox
Avancia har blivit återförsäljare av den fantastiska produkten som endast kommer finnas hos oss på Åland! Foodbox är ett nytt koncept med flera färdiglagade rätter! 
Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och... Läs mer »