Företagsprislista

Neptunigatan & Torggatan

Avancia är ett medlemsgym som även erbjuder företagsfriskvård. Förutom Postens friskvårdskuponger tar vi emot finska Smartums kuponger. 

Friskvård.ax är Posten Ålands friskvårdskoncept till alla åländska arbetsgivare. Så här fungerar Friskvård.ax för arbetsgivaren. 

Medlemmarnas start- & registreringsavgift är 50 €. Priset är en engångsavgift.

Medlemskortet kan faktureras företaget om så önskas. Vanligast är dock att den anställde står för startavgiften själv eftersom kortet är personligt och kan användas även fast det blir ändring i arbetsförhållandet.

Månadskort finns som 5 olika alternativ:

  • 1 månad: pris 79 €/månad, förnyas varje månad.
  • 6 månader: pris 71€/månad, ett långsiktigt alternativ med avbetalning per e-fakturering eller om man inte har nätbank gäller direktbetalning
  • 12 månader: pris 60 €/månad, ett långsiktigt alternativ med avbetalning per e-fakturering eller om man inte har nätbank gäller direktbetalning.
  • 24 månader: pris 52 €/månad, ett långsiktigt alternativ med avbetalning per e-fakturering eller om man inte har nätbank gäller direktbetalning, om vilket du gör avtal med din egen bank.

Arbetsgivaren kan subventionera priset med valfri summa, dock minst med 10 € per anställd/månad.

Rutiner och regler vid subventionering av friskvård på Avancia:

Alla tränande måste ha ett medlemskort som skall användas och dras i vår kortläsare vid varje besök, detta för att kunden skall få ut ett kvitto som gäller som entré till respektive aktivitet man valt att gå på.

Företagsrapport över de anställdas träningsbesök medföljer varje månads fakturering.

Vid kundens val av 6, 12 eller 24 kort blir medlemmen automatiskt PLUSmedlem som erhåller en mängd förmåner, bl.a. rabatter hos våra samarbetspartners och företräde till speciella evenemang samt nyckelgymsbehörighet med träning på obemannad tid m.m.

Endast en varugrupp/alternativ går att styras till respektive medlemskort, med det menas att en kund inte kan ha både månadskort och engångsbesök registrerat på sitt kort.

Månadskortsalternativen som gäller för obegränsad träning, är att rekommendera.

Vid fakturering under 100 € tillkommer en faktureringsavgift på 5 € .

Vi överlåter betalningspåminnelser och -krav till Cash-In Consulting.

Alla priser inkluderar 10 % moms.

Fakturering sker den sista varje månad.

Prislistan gäller tillsvidare.

För mer information kontakta oss på 15215 eller via e-post

info@avancia.ax eller filipmeklin@avancia.ax