Virtuell gruppträning

Som enda träningsaktör på Åland erbjuder vi virtuell gruppträning. Les Mills Virtual och FortGjort Virtual erbjuder populära program från Les Mills och FortGjort där du tränar framför en stor bildskärm med neddämpad belysning och bra ljud instruerade av dem som koreograferar själva klasserna. Detta är ett mycket bra komplement till vanlig gruppträning då du kan gå på pass i princip när du vill under dagen. Vi har givetvis också det största och bredaste gruppträningsschemat med vanliga instruktörsledda pass. Vårt gruppträningsschema är bara ännu större och mer flexibelt som passar fler tidsmässigt. Virtuella schemat hittar du här och rullar på hela dagarna. I det virtuella schemat erbjuds även pass under nyckelgymstider. Du loggar in på de passen genom att sätta kortet mot kortläsaren vid ytterdörren och slå in din personliga pinkod.

Här är koncepten som vi erbjuder som virtuellt: 

Les Mills:

- Barre (30min) En klassisk balett träning i modern tappning. Passet är utformat för att stärka bålmusklarturen så väl som hela kroppen. Du gör allt från små fokuserade rörelser till stora graciösa kombinationer, utan att använda en stång. Inga redskap behövs.

- Bodycombat (30,45,60min) Ett högintensivt, kampsportsinspirerat konditionsträningspass laddat med kraft och energi. Med tekniker från bl.a. karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du din fantasimotståndare, samtidigt som du förbrukar massor av energi, blir smidigare, starkare och bygger upp självförtroendet. Inga redskap behövs.

- Grit Strenght (30min) Är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagningsförmåga, styrka och uthållighet. Du presterar fortare på en högre nivå, med GRIT Strength.

Bodypump (20,30,45,60min)Är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Klassen är perfekt för dig som vill träna igenom hela kroppen samt bygga upp styrka och uthållighet. Passet är effektivt och ger snabba resultat

- Core (15,30,45min) Ett effektivt pass med fokus på bålmuskulaturen. Ett skadeförebyggande pass där du tränar funktionell styrka som stärker hela din kropp.

- Bodybalance (20,30,45,60min) Är en skonsam blandning av yoga, thai chi och pilates, som gör dig centrerad och lugn. Med fokus på andningen utförs noga utvalda rörelsekombinationer där du tränar styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. De olika rörelsekombinationerna ger dig ett fysiskt träningspass, samt skapar inre balans och harmoni. 

- Sh´bam (30,45min) Glad, peppande och beroendeframkallande dansträning som passar såväl vana som ovana dansare. Kom med och låt din inre stjärna lysa! 

-Les Mills Dance (45min) LANSERAS I APRIL. Ett högintensivt träningspass som kommer att återuppfinna ditt sätt att röra dig och svettas! 45 minuter, 10 fristående låtar, inspirerade av globala dansgenrer och designade av dansare.Varje klass har innovativa dansrörelser som fungerar sammanhållet med musik inspirerad från en mängd olika dansgenrer. LES MILLS DANCE är enkel att bemästra och ett bra alternativ för dem som vill förbättra sina dansfärdigheter samtidigt som de kommer i form - eller för alla som älskar att dansa.

- Bodyattack (25,45,60min) Bodyattack är ett sportinspirerat konditionspass från Les Mills som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Denna högintensiva klass kombinerar atletiska aerobicinspirerande rörelser med styrka och stabiliseringsövningar, allt till häftig energidrivande musik. 

- RPM (30,50min) Les Mills RPM är en cykelklass med utmanande konditionsträning som använder simulerade backar och sprinter för att bränna kalorier och förbättra konditionen. Med hjälp av inspirerande musik kommer du att ta dig an branta backar, intensiva sprinter och raksträckor. I RPM jobbar du och dina medcyklister i intervaller. Genom att upprepa växlingarna mellan hög och låg intensitet kommer du att förbättra din kondition och uthållighet. Detta är också ett fantastiskt sätt att stärka känslan av personlig prestation då du själv kontrollerar motståndet och farten på cykeln så att du successivt kan höja din träningsnivå. Det är en resa inte ett lopp! 

-The Trip (45min) En intervallbaserad cykelklass som tar dig på en resa genom digitalt skapade världar. Du kanske cyklar upp för en brant glaciär, jagar futuristiska cyklister, sprintar genom floder av lava eller cyklar genom en stad i rymden. The Trip skapar ett visuellt syfte med din träning som gör att du slutar tänka på den fysiska ansträngningen och istället pushar dig själv vidare. The Trip kan köras både live med instruktör och virtuellt med voice over.

-Sprint (30min)Högintensiv intervallträning med cykeln som utrustning. Passet involverar kraft, styrka och hastighet och ger dig maximalt resultat med minimal belastning på leder och ligament. Är ett tufft men enkelt pass där alla kan utmana sig till max utifrån sin individuella träningsnivå. 

FortGjort (25 min):

- Stark

- Styrka

- Mage Rygg

- Rörlighetsträning

- Boxmix

- Dansa Zamba

- Dansglädje

-Harmoni Rytm

På tider i schemat där du själv kan välja ditt virtuella pass finns en hel uppsjö av andra koncept från FortGjort att välja mellan, de kan du läsa om här!